TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВО ЖИВО: Ијава на Ленин Јовановски од „Слобода превоз“

Курир - 05.12.2022

Директорот на приватниот автобуски превозник Ленин Јовановски во овие моменти ќе даде изјава за медиумитре пред градот Скопје. КУРИР изјавата ќе ја пренесува целосно, можете да ја следите на нашата Фејсбук страница или во ...

(ВО ЖИВО): Ијава на Ленин Јовановски од „Слобода превоз“

Lider - 05.12.2022

Директорот на приватниот автобуски превозник Ленин Јовановски во овие моменти ќе даде изјава за медиумитре пред градот ...

ВО ЖИВО: Изјава на Ленин Јовановски

Република - 05.12.2022

Во тек е изјава на Ленин Јовановски, директор на приватниот превозник „Слобода превоз“. ...