TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

10 најтешки објекти на светот

Кајгана - 16.05.2018

Порталот „24/7 Wall St.“ спроведе истражување во врска со најтешките објекти на светот, а резултатите покажаа дека најтежок од нив е Големиот кинески ѕид. Листата на 10 најтешки објекти составена е врз основа на анализа на податоци од Гинисовата ...

Топ 10 најтешки објекти на светот

Курир - 16.05.2018

Порталот „24/7 Вол Стрит“ објави топ 10 листа на најтешките објекти во светот. Истражувањето е спроведено врз основа на податоци од Гинисовата книга на рекорди, американскиот Национален институт за стандарди и технологија и неколку други научни ...

10 најтешки објекти на светот

Орбис - 17.05.2018

Порталот „24/7 Wall St.“ спроведе истражување во врска со најтешките објекти на светот, а резултатите покажаа дека најтежок од нив е Големиот кинески ѕид. Листата на 10 најтешки објекти составена е врз основа на анализа на податоци од Гинисовата ...

Кои се десетте најтешки објекти на светот

+инфо - 16.05.2018

Порталот „24/7 Вол Стрит“ објави топ 10 листа на најтешките објекти во светот. Порталот „24/7 Вол Стрит“ објави топ 10 листа на најтешките објекти во светот. Истражувањето е спроведено врз основа на податоци од Гинисовата книга на рекорди, ...

ТОП 10 најтешки објекти во светот

Фактор - 16.05.2018

Според порталот „24/7 Вол Стрит“ ова се топ 10 најтешките објекти во светот. Истражувањето е спроведено врз база на податоци од Гинисовата книга на рекорди, американскиот Национален институт за стандарди и технологија и неколку други научни извори.

Десетте најтешки објекти на светот

Популарно - 16.05.2018

Порталот „24/7 Вол Стрит“ објави топ 10 листа на најтешките објекти во светот. Истражувањето е спроведено врз основа на податоци од Гинисовата книга на рекорди, американскиот Национален институт за стандарди и технологија и неколку други научни ...