TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Двата најчести изговори: Мажите признаа како прикриваат измама во врската

Попара - 30.01.2023

Измамата е честа појава. За некои тоа е причина за разделба, раскинување и развод, други се подготвени да ја простат. Дали сте изненадени од фактот што едно истражување откри дека една четвртина од брачните парови се соочуваат со прељуба? Друго ...

ОБРНЕТЕ ВНИМАНИЕ – 300 ПРЕЉУБНИЦИ ГИ ОТКРИЛЕ ПОМОЛНИТЕ ТРИКОВИ СИ КОИ ЈА КАМУФЛИРААТ ИЗМАМАТА: ОВИЕ ДВЕ СТРАТЕГИИ ...

Екран - 29.01.2023

Можеби не сте свесни за тоа, но аферите и изневерувањето во врските и браковите се доста чести. Едно истражување за изневерувањето во брак тврди дека една четвртина од брачните парови се соочуваат со изневерување, додека друго истражување покажува ...

Двата најчести изговори: Мажите признаа како прикриваат измама во врската

Вистина.мк - 30.01.2023

Измамата е честа појава. За некои тоа е причина за разделба, раскинување и развод, други се подготвени да ја простат. Дали сте изненадени од фактот што едно истражување откри дека една четвртина од брачните парови се соочуваат со прељуба? Друго ...