TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Гевгелија промовирана монографијата „Антички монети“ од Бобан Хусеновски

Вечер - 11.10.2018

Во Гевгелија денеска беше промивиран вториот том од монографијата „Антички монети“ на авторот Бобан Хусеновски. Делото, според рецензентот проф. д-р Наде Проева, има големо значење за натамошните научни археолошки истражувања.

Во Гевгелија промовирана монографијата „Антички монети“ од Бобан Хусеновски

Стандард - 11.10.2018

Во Гевгелија денеска беше промивиран вториот том од монографијата „Антички монети“ на авторот Бобан Хусеновски. Делото, според рецензентот проф. д-р Наде Проева, има големо значење за натамошните научни археолошки истражувања.

Во Гевгелија промовирана монографијата „Антички монети“ од Бобан Хусеновски

А1 On - 11.10.2018

Во Гевгелија денеска беше промивиран вториот том од монографијата „Антички монети“ на авторот Бобан Хусеновски. Делото, според рецензентот проф. д-р Наде Проева, има големо значење за натамошните научни археолошки истражувања.

Во Гевгелија промовирана монографијата „Антички монети“ од Бобан Хусеновски

Сител - 11.10.2018

Во Гевгелија денеска беше промивиран вториот том од монографијата „Антички монети“ на авторот Бобан Хусеновски. Делото, според рецензентот проф. д-р Наде Проева, има големо значење за натамошните научни археолошки истражувања.