TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Г7 и партнерските земји ветија дека ќе ја продолжат поддршката за енергетскиот сектор на Украина

360 степени - 24.01.2023

Министрите за надворешни работи ги повторија повиците Русија да ги запре нападите врз енергетските и топлинските системи на Украина Г7 и другите партнерски земји ветија дека ќе ја задржат својата поддршка за енергетскиот сектор на Украина, ...

Г7 и партнерските земји ветија дека ќе ја продолжат својата поддршка за енергетскиот сектор на Украина

Н.Македонија - 24.01.2023

Групата Г-7 и другите партнерски земји денеска се обврзаа дека ќе продолжат да го поддржуваат енергетскиот сектор на Украина, вклучително и со снабдување опрема и друга хуманитарна помош во текот на зимата.

Г7 и партнерските земји ветија дека ќе ја продолжат својата поддршка за енергетскиот сектор на Украина

А1 On - 24.01.2023

Групата Г-7 и другите партнерски земји денеска се обврзаа дека ќе продолжат да го поддржуваат енергетскиот сектор на Украина, вклучително и со снабдување опрема и друга хуманитарна помош во текот на зимата.

Г7 и партнерските земји ветија дека ќе ја продолжат својата поддршка за енергетскиот сектор на Украина

Frontline - 24.01.2023

Групата Г-7 и другите партнерски земји денеска се обврзаа дека ќе продолжат да го поддржуваат енергетскиот сектор на Украина, вклучително и со снабдување опрема и друга хуманитарна помош во текот на зимата.

Г7 и партнерските земји ветија дека ќе ја продолжат својата поддршка за енергетскиот сектор на Украина

Нова ТВ - 24.01.2023

Групата Г-7 и другите партнерски земји денеска се обврзаа дека ќе продолжат да го поддржуваат енергетскиот сектор на Украина, вклучително и со снабдување опрема и друга хуманитарна помош во текот на зимата.

Г7 и партнерските земји ветија дека ќе ја продолжат својата поддршка за енергетскиот сектор на Украина

CivilMedia - 24.01.2023

Групата Г-7 и другите партнерски земји денеска се обврзаа дека ќе продолжат да го поддржуваат енергетскиот сектор на Украина, вклучително и со снабдување опрема и друга хуманитарна помош во текот на зимата.

Продолжува поддршката за енергетскиот сектор на Украина од страна на Г-7 и партнерските земји

Вечер Прес - 25.01.2023

Групата Г-7 и другите партнерски земји денеска се обврзаа дека ќе продолжат да го поддржуваат енергетскиот сектор на Украина, вклучително и со снабдување опрема и друга хуманитарна помош во текот на зимата.

Г7 и партнерските земји ветија дека ќе ја продолжат својата поддршка за енергетскиот сектор на Украина

MakPress - 25.01.2023

Групата Г-7 и другите партнерски земји денеска се обврзаа дека ќе продолжат да го поддржуваат енергетскиот сектор на Украина, вклучително и со снабдување опрема и друга хуманитарна помош во текот на зимата.