TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Увид во градежните активности на магистралниот гасовод Неготино - Кавадарци - Прилеп - Битола

Канал5 - 17.03.2017

Гасификацијата во земјава се реализира според предвидената динамика. Дел од министрите заедно со претседателот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски денеска извршија увид во градежните активности на магистралниот гасовод Неготино - Кавадарци - Прилеп - ...

Изградбата на гасоводот Неготино - Битола според планираната динамика

Алфа - 17.03.2017

Во тек е изградбата на магистралниот гасовод од Неготино преку Кавадарци и Прилеп до Битола во должина од 92 километри за кои ќе бидат инвестирани околу 37 милиони евра. За две години, ако се тече како што треба, голем дел од Македонија ќе биде ...

Изградбата на гасоводот Неготино-Битола според планираната динамика

Вечер Прес - 17.03.2017

Во тек е изградбата на магистралниот гасовод од Неготино преку Кавадарци и Прилеп до Битола во должина од 92 километри за кои ќе бидат инвестирани околу 37 милиони евра. Најдоцна до средината на 2019 година се очекува да биде пуштен во употреба со ...

Груевски: Гасификацијата е капитален проект, го исполнуваме ветеното

Курир - 17.03.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на социјалната мрежа Фејсбук напиша дека дури и во овие мигови на исклучителна сложеност на работите во земјата, тие продолжуваме да работиме и да го исполнуваме ветеното за граѓаните.

Груевски: Гасификацијата е капитален проект, го исполнуваме ветеното

Локално - 17.03.2017

Во тек е градбата на гасоводот Неготино – Прилеп – Битола, капитален проект од 37 милиони евра, со што и во мигови на исклучителна сложеност на работите во државата ние продолжуваме да работиме и да го исполнуваме ветеното за граѓаните, објави ...

Изградбата на гасоводот Неготино-Битола според планираната динамика

Курир - 17.03.2017

Во тек е изградбата на магистралниот гасовод од Неготино преку Кавадарци и Прилеп до Битола во должина од 92 километри за кои ќе бидат инвестирани околу 37 милиони евра. Најдоцна до средината на 2019 година се очекува да биде пуштен во употреба со ...

Груевски: Гасификацијата е капитален проект, го исполнуваме ветеното

Нетпрес - 17.03.2017

Република Македонија од својата самостојност до денес се соочува можеби со еден од најчувствителните периоди, важни за нејзиното понатамошно функционирање и постоење. Народот и сите граѓани покажуваат исклучителна зрелост и го препознаваат моментот ...

За две години најголем дел од Македонија ќе биде приклучен на гасоводот

Бизнис Вести - 16.03.2017

За две години, ако се биде во ред, најголем дел од Македонија ќе биде приклучен на гасоводот, најави директорот на Македонски енергетски ресурси, Крсте Миладинов при денешниот увид во градежните работи за изградба на магистралниот гасовод од Скопје ...

Мицковски: Се реализираат капитални проекти во енергетскиот сектор

Вечер Прес - 16.03.2017

Врз основа на таа стратегија денес е отпочната реализација на овој капитален проект во државата, рече Мицковски. Владата на ВМРО-ДПМНЕ ги реализира капиталните проекти за примарната, секундарната и терцијарната гасификација, со кои се отвора нова ...

Изградбата на гасоводот Неготино-Битола според планираната динамика

Press24 - 17.03.2017

Во тек е изградбата на магистралниот гасовод од Неготино преку Кавадарци и Прилеп до Битола во должина од 92 километри за кои ќе бидат инвестирани околу 37 милиони евра. Најдоцна до средината на 2019 година се очекува да биде пуштен во употреба со ...

Груевски:Граѓаните знаат кога и се најпотребни на Македонија - продолжуваме силно и непоколебливо да работиме

Press24 - 17.03.2017

Во тек е градбата на гасоводот Неготино Прилеп Битола, капитален проект за илјадници граѓани, напиша лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Никола Груевски на својот Фб профил. Република Македонија од својата самостојност до денес се соочува можеби со еден од ...

Изградбата на гасоводот Неготино- Битола се одвива според планираната динамика

Пулс24 - 17.03.2017

Во тек е изградбата на магистралниот гасовод од Неготино преку Кавадарци и Прилеп до Битола во должина од 92 километри за кои ќе бидат инвестирани околу 37 милиони евра. Најдоцна до средината на 2019 година се очекува да биде пуштен во употреба со ...

Груевски : Продолжуваме да го исполнуваме ветеното за граѓаните – Во тек е изградба на гасоводот Неготино – Прилеп – ...

Вечер Прес - 17.03.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на социјалната мрежа Фејсбук напиша дека дури и во овие мигови на исклучителна сложеност на работите во земјата, тие продолжуваме да работиме и да го исполнуваме ветеното за граѓаните.

Изградбата на гасоводот Неготино-Битола според планираната динамика

Република - 17.03.2017

Во тек е изградбата на магистралниот гасовод од Неготино преку Кавадарци и Прилеп до Битола во должина од 92 километри за кои ќе бидат инвестирани околу 37 милиони евра. Најдоцна до средината на 2019 година се очекува да биде пуштен во употреба со ...

Груевски: Гасификацијата е капитален проект, го исполнуваме ветеното

Канал5 - 17.03.2017

Во тек е градбата на гасоводот Неготино – Прилеп – Битола, капитален проект од 37 милиони евра, со што и во мигови на исклучителна сложеност на работите во државата ние продолжуваме да работиме и да го исполнуваме ветеното за граѓаните, објави ...

Груевски: Ветувањата се исполнуваат и покрај кризата

Сител - 17.03.2017

Гасоводот Неготино Прилеп Битола се гради со предвидената динамика. Делницата ќе биде долга 92 километри, а инвестицијата тежи 37 милиони евра. За две години треба да биде пуштен во употреба. Прв на гасоводот ќе биде приклучен Кавадарци.

Груевски: Гасификацијата е капитален проект, го исполнуваме ветеното

А1 On - 17.03.2017

Во тек е градбата на гасоводот Неготино – Прилеп – Битола, капитален проект од 37 милиони евра, со што и во мигови на исклучителна сложеност на работите во државата ние продолжуваме да работиме и да го исполнуваме ветеното за граѓаните, објави ...

Груевски: Ветувањата се исполнуваат и покрај кризата

Вечер Прес - 17.03.2017

Гасоводот Неготино Прилеп Битола се гради со предвидената динамика. Делницата ќе биде долга 92 километри, а инвестицијата тежи 37 милиони евра. Овој проект е од значење за сите граѓани, Македонци, Албанци, Турци, Роми, Власи, Срби, Бошњаци.

Груевски: Продолжуваме да го исполнуваме ветеното за граѓаните

Пулс24 - 17.03.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на социјалната мрежа Фејсбук напиша дека дури и во овие мигови на исклучителна сложеност на работите во земјата, тие продолжуваме да работиме и да го исполнуваме ветеното за граѓаните.

Груевски се обрати до јавноста! Еве што вети

Бизнис Вести - 17.03.2017

Ви го пренесуваме соопштението во целост: Република Македонија од својата самостојност до денес се соочува можеби со еден од најчувствителните периоди, важни за нејзиното понатамошно функционирање и постоење.

Груевски се пофали на Фејсбук - И кога е тешко ги реализираме ветувањата

Фактор - 17.03.2017

Екс премиерот Никола Груевски ја искористи можноста да се пофали на Фејсбук со започнувањето на изградбата на гасоводна мрежа од Неготино до Битола и притоа да наведе дека без оглед на политичката криза дадените ветувања се реализираат.

Груевски: Продолжуваме да го исполнуваме ветеното за граѓаните – Во тек е изградба на гасоводот Неготино – Прилеп – ...

Точка - 17.03.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на социјалната мрежа Фејсбук напиша дека дури и во овие мигови на исклучителна сложеност на работите во земјата, тие продолжуваме да работиме и да го исполнуваме ветеното за граѓаните.

Груевски: Гасификацијата е капитален проект, го исполнуваме ветеното

Република - 17.03.2017

Во тек е градбата на гасоводот Неготино – Прилеп – Битола, капитален проект од 37 милиони евра, со што и во мигови на исклучителна сложеност на работите во државата ние продолжуваме да работиме и да го исполнуваме ветеното за граѓаните, објави ...

Груевски: Гасификацијата е капитален проект, го исполнуваме ветеното

Вест - 17.03.2017

Во тек е градбата на гасоводот Неготино – Прилеп – Битола, капитален проект од 37 милиони евра, со што и во мигови на исклучителна сложеност на работите во државата ние продолжуваме да работиме и да го исполнуваме ветеното за граѓаните, објави ...