TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ја пронашол сопругата со љубовник преку Гугл стрит мап!

Вечер Прес - 11.12.2019

Еден Перуанец доживеал шок кога преку Гугл стрит , додека ја проверувал рутата по која сакал да се движи, ја „улови“ својата сопруга со љубовникот! Како што пренесуваат локалните медиуми, човекот го проверувал својот правец на движење во околината ...

Гугл Мапс наскоро ќе известува кои улици се добро осветлени

Канал5 - 11.12.2019

Гугл Мапс без сомнеж е една од најпопуларните апликации на секој уред. Со текот на годините Гугм Мапс прерасна од обична алатка за навигација во апликација која може да ви препорача ресторани, да ве спречи да добиете казна за пребрзо возење или да ...

Google Maps на корисниците ќе им овозможува да ги избегнуваат мрачните улици

Иновативност - 11.12.2019

Google работи на нова опција за апликацијата Google Maps, која ќе ја зголеми безбедноста на кориснциите. Станува збор за функција која ќе ги нагласи добро осветелните улици кога корисникот оди пеш.

Камила Кабејо пее песни преведени на Google Translate

Црнобело - 11.12.2019

Веројатно веќе ја знаете рубриката Google Translate Songs во шоуто на Џими Фелон. Гостите на Џими, овојпат Камила, пеат караоке, но со текст преведен на Google Translate. За „настапот“ на Камила, Џими ја одбрал „Bad Guy“ од Били Ејлиш.

Користел Google Street да го најде патот и видел нешто многу потресно..

24auto - 10.12.2019

Кога барате некој објект и патот до него една од опциите е да користите Google maps или Google street. Со Google Street можете да ги видите улиците и да „одите по нив“ и така полесно да го најдете местото или објектот што го барате.

Како се користи Google Translate?

Кајгана - 10.12.2019

Што би правеле денешните ученици, студенти, па и некои медиуми без алатка како Google Translate? Со оглед на тоа дека многу редакции кубурат со преведувачи и лектори и доволен број медиуми и новинари решиле да се потпрат на модерната технологија ...

Google Maps ќе им помага на корисниците да ги избегнуваат мрачните улици...

Точка - 10.12.2019

Google работи на нова опција наменета за Google Maps која ќе ја подобри безбедноста на корисниците. Станува збор за функција која ќе го нагласи доброто осветлување на улиците кога корисникот ќе се движи пеш.

Гугл мапс ќе го бележи нивото на улично осветлување

Опсервер - 10.12.2019

Гугл работи на нова опција за апликацијата Гугл мапс, што може да значи поголема безбедност на корисникот. Се работи за показател за лошо и подобро осветлени улици, за корисниците кои се движат пешки.

Google Maps ќе им помогне на корисниците да избегнуваат мрачни улици

USB - 10.12.2019

Популарната апликација Google Maps наскоро ќе излезе со многу корисна карактеристика што несомнено ќе ја зголеми безбедноста на потрошувачите на улиците ноќе, особено во областите со висок криминал.

Гугл мапс: Ќе бележи темни сокаци и светли улици

Денешен - 10.12.2019

Гугл работи на нова опција за апликацијата Гугл мапс, што може да значи поголема безбедност на корисникот. Се работи за показател за лошо и подобро осветлени улици, за корисниците кои се движат пешки.

Гугл мапс: Ќе бележи темни сокаци и светли улици

Курир - 10.12.2019

Гугл работи на нова опција за апликацијата Гугл мапс, што може да значи поголема безбедност на корисникот. Се работи за показател за лошо и подобро осветлени улици, за корисниците кои се движат пешки.

Гугл мапс ќе го бележи нивото на улично осветлување

+инфо - 10.12.2019

Гугл работи на нова опција за апликацијата Гугл мапс, што може да значи поголема безбедност на корисникот. Се работи за показател за лошо и подобро осветлени улици, за корисниците кои се движат пеш.

Гугл мапс ќе го бележи нивото на улично осветлување

MakPress - 10.12.2019

Гугл работи на нова опција за апликацијата Гугл мапс, што може да значи поголема безбедност на корисникот. Се работи за показател за лошо и подобро осветлени улици, за корисниците кои се движат пешки.

Гугл мапс ќе го бележи нивото на улично осветлување

Сител - 10.12.2019

Гугл работи на нова опција за апликацијата Гугл мапс, што може да значи поголема безбедност на корисникот. Се работи за показател за лошо и подобро осветлени улици, за корисниците кои се движат пешки.

Гугл мапс: Ќе бележи темни сокаци и светли улици

Пулс24 - 10.12.2019

Гугл работи на нова опција за апликацијата Гугл мапс, што може да значи поголема безбедност на корисникот. Се работи за показател за лошо и подобро осветлени улици, за корисниците кои се движат пешки.

Google Maps ќе им помага на корисниците да ги избегнуваат мрачните улици…

Студенти - 10.12.2019

Google работи на нова опција наменета за Google Maps која ќе ја подобри безбедноста на корисниците. Станува збор за функција која ќе го нагласи доброто осветлување на улиците кога корисникот ќе се движи п еш.

Гугл мапс ќе и помага на корисниците да ги избегнуваат мрачните улици…

Нетпрес - 11.12.2019

Гугл работи на нова опција наменета за Гугл мапс која ќе ја подобри безбедноста на корисниците. Google Maps ќе ги нагласи добро осветлените улици со жолта боја па корисниците ќе можат да ги избегнуваат послабо осветлените улици.

Како се користи Google Translate?

Студенти - 11.12.2019

Што би правеле денешните ученици, студенти, па и некои медиуми без алатка како Google Translate? Со оглед на тоа дека многу редакции кубурат со преведувачи и лектори и доволен број медиуми и новинари решиле да се потпрат на модерната технологија ...

Гугл мапс: Ќе бележи темни сокаци и светли улици

Студенти - 11.12.2019

Гугл работи на нова опција за апликацијата Гугл мапс, што може да значи поголема безбедност на корисникот. Се работи за показател за лошо и подобро осветлени улици, за корисниците кои се движат пешки.

Гугл мапс ќе го бележи нивото на улично осветлување

Кумановски м. - 12.12.2019

Гугл работи на нова опција за апликацијата Гугл мапс, што може да значи поголема безбедност на корисникот. Се работи за показател за лошо и подобро осветлени улици, за корисниците кои се движат пешки.