TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Исцелител“ на најголемиот фестивал во Прага, „Фебиофест“

Макфакс - 14.03.2018

Филмот „Исцелител“ ќе биде прикажан на 25-тиот меѓународен филмски фестивал во Прага, што е најголем филмски фестивал во Чешка и втор по значење во земјата по фестивалот во Карлови Вари. „Исцелител“ ќе се прикажува во програмата „Балканско ехо“ на ...

„Исцелител“ на најголемиот фестивал во Прага, „Фебиофест“

Вечер - 14.03.2018

Филмот „Исцелител“ ќе биде прикажан на 25-тиот меѓународен филмски фестивал во Прага, што е најголем филмски фестивал во Чешка и втор по значење во земјата по фестивалот во Карлови Вари. „Исцелител“ ќе се прикажува во програмата „Балканско ехо“ на ...

„Исцелител“ на најголемиот фестивал во Прага, „Фебиофест“

А1 On - 14.03.2018

Филмот „Исцелител“ ќе биде прикажан на 25-тиот меѓународен филмски фестивал во Прага, „Фебиофест“. „Фебиофест“ е најголемиот филмски фестивал во Чешка и втор по значење во земјата по фестивалот во Карлови Вари.

„Исцелител“ на најголемиот фестивал во Прага, „Фебиофест“

Кајгана - 14.03.2018

Филмот „Исцелител“ ќе биде прикажан на 25-тиот меѓународен филмски фестивал во Прага, што е најголем филмски фестивал во Чешка и втор по значење во земјата по фестивалот во Карлови Вари. „Исцелител“ ќе се прикажува во програмата „Балканско ехо“ на ...

„Исцелител“ на најголемиот фестивал во Прага, „Фебиофест“

Стандард - 14.03.2018

Филмот „Исцелител“ ќе биде прикажан на 25-тиот меѓународен филмски фестивал во Прага, „Фебиофест“. „Фебиофест“ е најголемиот филмски фестивал во Чешка и втор по значење во земјата по фестивалот во Карлови Вари.

„Исцелител“ на најголемиот фестивал во Прага, „Фебиофест“

Слободен Печат - 14.03.2018

Филмот „Исцелител“ ќе биде прикажан на 25-тиот меѓународен филмски фестивал во Прага, „Фебиофест“. „Фебиофест“ е најголемиот филмски фестивал во Чешка и втор по значење во земјата по фестивалот во Карлови Вари.

„Исцелител“ на филмскиот фестивал во Прага „Фебиофест“

Либертас - 14.03.2018

Филмот „Исцелител“ ќе биде прикажан на 25-тиот меѓународен филмски фестивал во Прага, „Фебиофест“. Филмот ќе се прикажува во програмата „Балканско ехо“ на 18-ти, 19-ти и 20-ти март. „Фебиофест“ е најголемиот филмски фестивал во Чешка и втор по ...

„Исцелител“ учествува на најголемиот филмски фестивал во Прага, „Фебиофест“

МКД - 14.03.2018

Македонскиот филм „Исцелител“ ќе биде прикажан на 25-тиот меѓународен филмски фестивал во Прага, „Фебиофест“. Тоа е најголемиот филмски фестивал во Чешка и втор по значење во земјата, по фестивалот во Карлови Вари.

„Исцелител“ на најголемиот фестивал во Прага, „Фебиофест“

Sky - 14.03.2018

Филмот „Исцелител“ ќе биде прикажан на 25-тиот меѓународен филмски фестивал во Прага, што е најголем филмски фестивал во Чешка и втор по значење во земјата по фестивалот во Карлови Вари. „Исцелител“ ќе се прикажува во програмата „Балканско ехо“ на ...

„Исцелител“ на филмскиот фестивал во Прага „Фебиофест“

Нова ТВ - 14.03.2018

Филмот „Исцелител“ ќе биде прикажан на 25-тиот меѓународен филмски фестивал во Прага, „Фебиофест“. Филмот ќе се прикажува во програмата „Балканско ехо“ на 18-ти, 19-ти и 20-ти март. „Фебиофест“ е најголемиот филмски фестивал во Чешка и втор по ...

„Исцелител“ на најголемиот фестивал во Прага, „Фебиофест“

Бизнис Вести - 15.03.2018

Филмот „Исцелител“ ќе биде прикажан на 25-тиот меѓународен филмски фестивал во Прага, „Фебиофест“. „Фебиофест“ е најголемиот филмски фестивал во Чешка и втор по значење во земјата по фестивалот во Карлови Вари.

Македонскиот филм „Исцелител“ на филмскиот фестивал во Прага „Фебиофест“

Stylist - 15.03.2018

Филмот „Исцелител“ ќе биде прикажан на 25-тиот меѓународен филмски фестивал во Прага, „Фебиофест“. „Фебиофест“ е најголемиот филмски фестивал во Чешка и втор по значење во земјата по фестивалот во Карлови Вари.

„Исцелител“ учествува на најголемиот филмски фестивал во Прага

Република - 15.03.2018

Македонскиот филм „Исцелител“ ќе биде прикажан на 25-тиот меѓународен филмски фестивал во Прага, „Фебиофест“. Тоа е најголемиот филмски фестивал во Чешка и втор по значење во земјата, по фестивалот во Карлови Вари.