TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Цената за закуп на плажа на Охридското Езеро од 90 денари за метар квадратен

Независен - 17.05.2018

Плажите во првата зона и во централното градско подрачје на Охридското Езеро ќе се издаваат на јавно наддавање со почетна цена од 90 денари за метар квадратен. Ова денеска на досегашните закупци им го соопшти градоначалникот на Охрид, Јован ...

Плажите на Охридското Езеро ќе се закупуваат по цена од 90 денари за метар квадратен

еМагазин - 17.05.2018

Градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски денеска одржа работна средба со постојните и новозаинтересираните закупци на охридските плажи на која се разговараше за текот на постапките околу закупување на плажите во пресрет на летната туристичка ...

Колку чини наем на плажа во Грција?

Фактор - 17.05.2018

Морските брегови и плажи ширум Грција се јавно добро и ѝ припаѓаат на државата која може да ги дава на закупец во наем не подолго од три години. Притоа закупците имаат обврска да испочитуваат одредени закони, но во пракса на многу плажи тоа често е ...

Цената за закуп на плажа на Охридското Езеро од 90 денари за метар квадратен

А1 On - 17.05.2018

Плажите во првата зона и во централното градско подрачје на Охридското Езеро ќе се издаваат на јавно наддавање со почетна цена од 90 денари за метар квадратен. Ова денеска на досегашните закупци им го соопшти градоначалникот на Охрид, Јован ...

Цената за закуп на плажа на Охридското Езеро од 90 денари за метар квадратен

Канал5 - 17.05.2018

Плажите во првата зона и во централното градско подрачје на Охридското Езеро ќе се издаваат на јавно наддавање со почетна цена од 90 денари за метар квадратен. Ова денеска на досегашните закупци им го соопшти градоначалникот на Охрид, Јован ...

Цената за закуп на плажа на Охридското Езеро од 90 денари за метар квадратен

Локално - 17.05.2018

Плажите во првата зона и во централното градско подрачје на Охридското Езеро ќе се издаваат на јавно наддавање со почетна цена од 90 денари за метар квадратен. Ова денеска на досегашните закупци им го соопшти градоначалникот на Охрид, Јован ...

Цената за закуп на плажа на Охридското Езеро од 90 денари за метар квадратен

Бриф - 17.05.2018

Плажите во првата зона и во централното градско подрачје на Охридското Езеро ќе се издаваат на јавно наддавање со почетна цена од 90 денари за метар квадратен. Ова денеска на досегашните закупци им го соопшти градоначалникот на Охрид, Јован ...

Цената за закуп на плажа на Охридското Езеро од 90 денари за метар квадратен

Либертас - 17.05.2018

Плажите во првата зона и во централното градско подрачје на Охридското Езеро ќе се издаваат на јавно наддавање со почетна цена од 90 денари за метар квадратен. Ова денеска на досегашните закупци им го соопшти градоначалникот на Охрид, Јован ...

Одредена почетната цена за закуп на плажа на Охридското езеро

Фактор - 18.05.2018

Плажите во првата зона и во централното градско подрачје на Охридското Езеро ќе се издаваат на јавно наддавање со почетна цена од 90 денари за метар квадратен. Ова денеска на досегашните закупци им го соопшти градоначалникот на Охрид, Јован ...