TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Министерот за здравство во Романија поднесе оставка

Макфакс - 26.03.2020

Министерот за здравство во Романија, Виктор Костаке, поднесе оставка во екот на епидемијата на коронавирусот. Оставката била донесена од „лични и професионални причини“. Романскиот премиер Лудовик Орбан, ќе го предложи за нов министер за здравство ...

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

А1 On - 26.03.2020

Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес.

Сите жители на Букурешт ќе се тестираат за ковид-19

360 степени - 26.03.2020

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да се тестираат за новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави дека досега се регистрирани над 900 случаи на инфекција со коронавирусот, а починаа седумнаесет пациенти.

Сите жители на Букурешт ќе се тестираат за коронавирус

Слободен Печат - 26.03.2020

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да поминат тест на новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави за телевизискиот канал Антена 3 дека досега се регистрирани 906 случаи на инфекција со коронавирусот.

Наскоро сите жители на Букурешт ќе се тестираат за Ковид-19

Вечер - 26.03.2020

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да поминат тест на новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави за телевизискиот канал Антена 3 дека досега се регистрирани 906 случаи на инфекција со коронавирусот.

Сите жители на Букурешт ќе се тестираат за Ковид-19

Фокус - 26.03.2020

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да поминат тест на новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави за телевизискиот канал Антена 3 дека досега се регистрирани 906 случаи на инфекција со коронавирусот.

Романија/Ковид-19: Наскоро сите жители на Букурешт ќе се тестираат за Ковид-19

24Инфо - 26.03.2020

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да поминат тест на новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави за телевизискиот канал Антена 3 дека досега се регистрирани 906 случаи на инфекција со коронавирусот.

Наскоро сите жители на Букурешт ќе се тестираат за Ковид-19

Курир - 26.03.2020

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да поминат тест на новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави за телевизискиот канал Антена 3 дека досега се регистрирани 906 случаи на инфекција со коронавирусот.

Романија/Ковид-19: Наскоро сите жители на Букурешт ќе се тестираат за Ковид-19

Опсервер - 26.03.2020

– Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да поминат тест на новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави за телевизискиот канал Антена 3 дека досега се регистрирани 906 случаи на инфекција со коронавирусот.

Романија/Ковид-19: Наскоро сите жители на Букурешт ќе се тестираат за Ковид-19

А1 On - 26.03.2020

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да поминат тест на новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави за телевизискиот канал Антена 3 дека досега се регистрирани 906 случаи на инфекција со коронавирусот.

Сите жители на Букурешт ќе се тестираат за Ковид-19

Република - 26.03.2020

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да поминат тест на новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави за телевизискиот канал Антена 3 дека досега се регистрирани 906 случаи на инфекција со коронавирусот.

Романија: Наскоро сите жители на Букурешт ќе се тестираат за Ковид-19

Независен - 26.03.2020

Романија– Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да поминат тест на новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави за телевизискиот канал Антена 3 дека досега се регистрирани 906 случаи на инфекција со коронавирусот.

Цел Букурешт ќе се тестира за Ковид-19

+инфо - 26.03.2020

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да поминат тест на новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави за телевизискиот канал Антена 3 дека досега се регистрирани 906 случаи на инфекција со коронавирусот.

Романија/Ковид-19: Наскоро сите жители на Букурешт ќе се тестираат за коронавирус

CivilMedia - 26.03.2020

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да поминат тест на новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави за телевизискиот канал Антена 3 дека досега се регистрирани 906 случаи на инфекција со коронавирусот.

Цел Букурешт ќе се тестира за Ковид-19

Нетпрес - 26.03.2020

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да поминат тест на новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави за телевизискиот канал Антена 3 дека досега се регистрирани 906 случаи на инфекција со коронавирусот.

Романија: Наскоро сите жители на Букурешт ќе се тестираат за Ковид-19

Локално - 26.03.2020

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да поминат тест на новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави за телевизискиот канал Антена 3 дека досега се регистрирани 906 случаи на инфекција со коронавирусот.

Сите жители на Букурешт ќе се тестираат од коронавирусот

iPortal - 26.03.2020

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да се тестираат за новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави дека досега се регистрирани над 900 случаи на инфекција со коронавирусот, а починаа седумнаесет пациенти.

Романија/Ковид-19: Наскоро сите жители на Букурешт ќе се тестираат за Ковид-19

MakPress - 26.03.2020

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да поминат тест на новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави за телевизискиот канал Антена 3 дека досега се регистрирани 906 случаи на инфекција со коронавирусот.

Романија/Ковид-19: Наскоро сите жители на Букурешт ќе се тестираат за Ковид-19

Сител - 26.03.2020

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да поминат тест на новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави за телевизискиот канал Антена 3 дека досега се регистрирани 906 случаи на инфекција со коронавирусот.

Сите жители на Букурешт ќе се тестираат за ковид-19

Алсат-М - 26.03.2020

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да се тестираат за новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави дека досега се регистрирани над 900 случаи на инфекција со коронавирусот, а починаа седумнаесет пациенти.

Романија/Ковид-19: Наскоро сите жители на Букурешт ќе се тестираат за Ковид-19

Либертас - 26.03.2020

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да поминат тест на новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави за телевизискиот канал Антена 3 дека досега се регистрирани 906 случаи на инфекција со коронавирусот.

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Фокус - 26.03.2020

Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот корона вирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес.

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Курир - 26.03.2020

Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес.

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Сител - 26.03.2020

Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес.

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

24Инфо - 26.03.2020

Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес.

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

MakPress - 26.03.2020

Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес.

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Вечер - 26.03.2020

Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес.

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Слободен Печат - 26.03.2020

Орбан ќе го предложи за нов министер за здравство досегашниот државен секретар во ресорното Министерство, Нелу Татару. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во ...

Романскиот министер за здравство сакал од врата на врата да ги тестира на вирусот, ама си поднесе оставка

+инфо - 26.03.2020

Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес.

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

ТВ21 - 26.03.2020

Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес.

Романскиот министер за здравство си поднесе оставка

Нетпрес - 26.03.2020

Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес.

Романија: Во екот на пандемијата, министерот за здравство си поднесе оставка

360 степени - 26.03.2020

Романскиот министер за здравство Виктор Костаке си поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес.

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Опсервер - 26.03.2020

– Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес.

Романија: Министерот за здравство поднесе оставка поради лошо справување со коронавирусот

Денешен - 26.03.2020

Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес.

Министерот за здравство во Романија поднесе оставка

Н.Македонија - 26.03.2020

Министерот за здравство во Романија, Виктор Костаке, поднесе оставка во екот на епидемијата на коронавирусот. Оставката била донесена од „лични и професионални причини“. Романскиот премиер Лудовик Орбан, ќе го предложи за нов министер за здравство ...

Министерот за здравство во Романија поднесе оставка

Точка - 26.03.2020

Министерот за здравство во Романија, Виктор Костаке, поднесе оставка во екот на епидемијата на коронавирусот. Оставката била донесена од „лични и професионални причини“. Романскиот премиер Лудовик Орбан ќе го предложи за нов министер за здравство ...

Министерот за здравство во Романија поднесе оставка

MTM - 26.03.2020

Министерот за здравство во Романија, Виктор Костаке, поднесе оставка во екот на епидемијата на коронавирусот. Оставката била донесена од „лични и професионални причини“. Романскиот премиер Лудовик Орбан, ќе го предложи за нов министер за здравство ...

Министерот за здравство во Романија поднесе оставка

Centar - 26.03.2020

Министерот за здравство во Романија, Виктор Костаке, поднесе оставка во екот на епидемијата на коронавирусот. Оставката била донесена од „лични и професионални причини“. Романскиот премиер Лудовик Орбан ќе го предложи за нов министер за здравство ...

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Либертас - 26.03.2020

– Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес.

Министерот за здравство во Романија поднесе оставка

ММС - 26.03.2020

Министерот за здравство во Романија, Виктор Костаке, поднесе оставка во екот на епидемијата на коронавирусот. Оставката била донесена од „лични и професионални причини“. Романскиот премиер Лудовик Орбан, ќе го предложи за нов министер за здравство ...