TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промовирана збирката песни „Суштината на времето“

Стандард - 14.09.2018

Во црквата „Свети Никола“ во Вевчани вечерва беше промовирана збирката песни „Суштината на времето“, двојазично издание на македонски и српски јазик од Виолета Пачевски. Промоцијата беше во рамките на Вевчанското културно лето – ВЕВКУЛ, а за делото ...

Промоција на книгата „Суштината на времето“

Курир - 14.09.2018

Во рамки на Вевчанското културно лето – ВЕВКУЛ вечер во црквата „Свети Никола“ во Вевчани ќе биде промовирана збирката песни „Суштината на времето“ од Виолета Пачевски. Книгата е двојазична на македонски и српски јазик, а авторката која живее и ...

Промоција на книгата „Суштината на времето“

Локално - 14.09.2018

Во рамки на Вевчанското културно лето – ВЕВКУЛ вечер во црквата „Свети Никола“ во Вевчани ќе биде промовирана збирката песни „Суштината на времето“ од Виолета Пачевски. Книгата е двојазична на македонски и српски јазик, а авторката која живее и ...

Промоција на книгата „Суштината на времето“

А1 On - 14.09.2018

Во рамки на Вевчанското културно лето – ВЕВКУЛ вечер во црквата „Свети Никола“ во Вевчани ќе биде промовирана збирката песни „Суштината на времето“ од Виолета Пачевски. Книгата е двојазична на македонски и српски јазик, а авторката која живее и ...

Промоција на книгата „Суштината на времето“

Вечер - 14.09.2018

Во рамки на Вевчанското културно лето – ВЕВКУЛ вечер во црквата „Свети Никола“ во Вевчани ќе биде промовирана збирката песни „Суштината на времето“ од Виолета Пачевски. Книгата е двојазична на македонски и српски јазик, а авторката која живее и ...

Промоција на книгата „Суштината на времето“

Сител - 14.09.2018

Во рамки на Вевчанското културно лето - ВЕВКУЛ вечер во црквата „Свети Никола“ во Вевчани ќе биде промовирана збирката песни „Суштината на времето“ од Виолета Пачевски. Книгата е двојазична на македонски и српски јазик, а авторката која живее и ...