TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Седуммина обвинети во Виетнам за смртта на 39 мигранти во Англија

Телма - 21.02.2020

Полицијата во Виетнам обвини седум лица во врска со смртта на 39 виетнамски мигранти чии тела беа пронајдени во камион ладилник со приколка во близина на Лондон минатиот октомври. Државната новинска агенција соопшти дека осомничените биле обвинети ...

Во Виетнам обвинети седум лица за „камионот на смртта“

Канал5 - 21.02.2020

Во Виетнам се обвинети 7 лица во врска со смртта на 39 виетнамски мигранти чии тела беа пронајдени во камион во близина на Лондон во октомври. Официјалната Виетнамска новинска агенција соопшти дека осомничените се обвинети за организирање и ...

Криумчарите на мигранти по признавање на вина, осудени и ќе бидат протерани од Македонија

Курир - 21.02.2020

По поднесен обвинителен акт од страна на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција за предметот во кој се обвинети две лица, по потекло од Република Гана, дека сториле кривично дело Криумчарење на мигранти, денеска ...

Германецот и Италијанката што криумчареа мигранти во Македонија ќе бидат засекогаш протерани од земјава

+инфо - 21.02.2020

По поднесен обвинителен акт од страна на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција за предметот во кој се обвинети две лица, по потекло од Република Гана, дека сториле кривично дело Криумчарење на мигранти, денеска ...

Засекогаш протерани од земјава двајца криумчари на мигранти

Република - 21.02.2020

По поднесен обвинителен акт од страна на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција за предметот во кој се обвинети две лица, по потекло од Република Гана, дека сториле кривично дело Криумчарење на мигранти, денеска ...

Криумчари на мигранти се осудени и протерани од државата откако ја признаа вината

Слободен Печат - 21.02.2020

Судот, донесе пресуда со која на обвинетите им е изречена алтернативна мерка – условна осуда на казна затвор во траење од две години која нема да се изврши доколку во период од пет години не сторат друго кривично дело, воедно во текот на денешниот ...

Криумчарите на мигранти по признавање на вина, осудени и ќе бидат протерани од земјава

А1 On - 21.02.2020

По поднесен обвинителен акт од страна на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција за предметот во кој се обвинети две лица, по потекло од Република Гана, дека сториле кривично дело „криумчарење на мигранти“, ...

Криумчарите на мигранти по признавање на вина, осудени и ќе бидат протерани од земјава

Сител - 21.02.2020

По поднесен обвинителен акт од страна на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција за предметот во кој се обвинети две лица, по потекло од Република Гана, дека сториле кривично дело „криумчарење на мигранти“, ...

Криумчари на мигранти осудени и ќе бидат протерани од Македонија

Нетпрес - 21.02.2020

По поднесен обвинителен акт од страна на Основното јавно обвинителство за гонење организиран криминал и корупција за предметот во кој се обвинети две лица, по потекло од Гана, дека сториле кривично дело Криумчарење на мигранти, денеска во Основниот ...

Криумчарите на мигранти по признавање на вина, осудени и ќе бидат протерани од земјава

Алсат-М - 21.02.2020

По поднесен обвинителен акт од страна на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција за предметот во кој се обвинети две лица, по потекло од Република Гана, дека сториле кривично дело „криумчарење на мигранти“, ...

Криумчарите на мигранти по признавање на вина, осудени и ќе бидат протерани од земјава

Опсервер - 21.02.2020

– По поднесен обвинителен акт од страна на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција за предметот во кој се обвинети две лица, по потекло од Република Гана, дека сториле кривично дело „криумчарење на мигранти“, ...

Италијaнка и Германец по потекло од Гана протерани од земјава поради криумчарење мигранти

24Инфо - 21.02.2020

По поднесен обвинителен акт од страна на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција за предметот во кој се обвинети две лица, по потекло од Република Гана, дека сториле кривично дело Криумчарење на мигранти, денеска ...

НЕМА ДА ЛЕЖАТ ЗАТВОР - двајца криумчари на мигранти се трајно протерани од земјава

Фактор - 21.02.2020

За двајца криумчари на мигранти, кои биле по потекло од Гана, но едниот бил германски државјанин, а другата државјанка на Германија, денеска во Кривичен суд се одржа рочиште, на кое тие ја признале вината.

Криумчари на мигранти признале вина па ги пртерале од Македонија засекогаш

Press24 - 21.02.2020

По поднесен обвинителен акт од страна на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција за предметот во кој се обвинети две лица, по потекло од Република Гана, дека сториле кривично дело „криумчарење на мигранти“, ...

Германец и Италијанка кои криумчареа мигранти во Македонија ќе бидат засекогаш протерани од земјава

Локално - 21.02.2020

По поднесен обвинителен акт од страна на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција за предметот во кој се обвинети две лица, по потекло од Република Гана, дека сториле кривично дело „криумчарење на мигранти“, ...

Шверцери на мигранти признаа вина, условно се казнети и ќе бидат протерани од земјава

Макфакс - 21.02.2020

По поднесен обвинителен акт од страна на Основното јавно обвинителство за гонење организиран криминал и корупција за предметот во кој се обвинети две лица по потекло од Гана дека сториле кривично дело шверцување мигранти, денеска во Основниот ...

Криумчарите на мигранти признаа вина, осудени се и ќе бидат протерани од земјава

Frontline - 21.02.2020

На обвинетите им е изречена алтернативна мерка – условна осуда на казна затвор во траење од две години која нема да се изврши доколку во период од пет години не сторат друго кривично дело, воедно во текот на денешниот ден на обвинетите ќе им биде ...

Шверцери на мигранти признаа вина, условно се казнети и ќе бидат протерани од Македонија

Н.Македонија - 21.02.2020

По поднесен обвинителен акт од страна на Основното јавно обвинителство за гонење организиран криминал и корупција за предметот во кој се обвинети две лица по потекло од Гана дека сториле кривично дело шверцување мигранти, денеска во Основниот ...

Шверцери на мигранти признаа вина, условно се казнети и ќе бидат протерани од земјава

Точка - 21.02.2020

По поднесен обвинителен акт од страна на Основното јавно обвинителство за гонење организиран криминал и корупција за предметот во кој се обвинети две лица по потекло од Гана дека сториле кривично дело шверцување мигранти, денеска во Основниот ...

Криумчарите на мигранти по признавање на вина, осудени и ќе бидат протерани од земјава

MakPress - 21.02.2020

По поднесен обвинителен акт од страна на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција за предметот во кој се обвинети две лица, по потекло од Република Гана, дека сториле кривично дело „криумчарење на мигранти“, ...

Криумчарите на мигранти по признавање на вина, осудени и ќе бидат протерани од земјава

Скопје1 - 21.02.2020

По поднесен обвинителен акт од страна на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција за предметот во кој се обвинети две лица, по потекло од Република Гана, дека сториле кривично дело Криумчарење на мигранти, денеска ...

Криумчарите на мигранти по признавање на вина, осудени и ќе бидат протерани од земјава

Либертас - 21.02.2020

– По поднесен обвинителен акт од страна на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција за предметот во кој се обвинети две лица, по потекло од Република Гана, дека сториле кривично дело „криумчарење на мигранти“, ...

Шверцери на мигранти признаа вина, условно се казнети и ќе бидат протерани од земјава

Centar - 21.02.2020

По поднесен обвинителен акт од страна на Основното јавно обвинителство за гонење организиран криминал и корупција за предметот во кој се обвинети две лица по потекло од Гана дека сториле кривично дело шверцување мигранти, денеска во Основниот ...

Седуммина обвинети во Виетнам за смртта на 39 мигранти во Англија

+инфо - 21.02.2020

Полицијата во Виетнам обвини седум лица во врска со смртта на 39 виетнамски мигранти чии тела беа пронајдени во камион ладилник со приколка во близина на Лондон минатиот октомври. Државната новинска агенција соопшти дека осомничените биле обвинети ...

Седуммина обвинети во Виетнам за смртта на 39 мигранти во Англија

Курир - 21.02.2020

Полицијата во Виетнам обвини седум лица во врска со смртта на 39 виетнамски мигранти чии тела беа пронајдени во камион ладилник со приколка во близина на Лондон минатиот октомври. Државната новинска агенција соопшти дека осомничените биле обвинети ...

Седуммина обвинети во Виетнам за смртта на 39 мигранти во Англија

Press24 - 21.02.2020

Полицијата во Виетнам обвини седум лица во врска со смртта на 39 виетнамски мигранти чии тела беа пронајдени во камион ладилник со приколка во близина на Лондон минатиот октомври. Државната новинска агенција соопшти дека осомничените биле обвинети ...

Седуммина обвинети во Виетнам за смртта на 39 мигранти во Англија

MakPress - 21.02.2020

Полицијата во Виетнам обвини седум лица во врска со смртта на 39 виетнамски мигранти чии тела беа пронајдени во камион ладилник со приколка во близина на Лондон минатиот октомври. Државната новинска агенција соопшти дека осомничените биле обвинети ...

Седуммина обвинети во Виетнам за смртта на 39 мигранти во камионот ладилник во Англија

Локално - 21.02.2020

Полицијата во Виетнам обвини седум лица во врска со смртта на 39 виетнамски мигранти чии тела беа пронајдени во камион ладилник со приколка во близина на Лондон минатиот октомври. Државната новинска агенција соопшти дека осомничените биле обвинети ...

Седуммина обвинети во Виетнам за смртта на 39 мигранти во Англија

Либертас - 21.02.2020

– Полицијата во Виетнам обвини седум лица во врска со смртта на 39 виетнамски мигранти чии тела беа пронајдени во камион ладилник со приколка во близина на Лондон минатиот октомври. Државната новинска агенција соопшти дека осомничените биле обвинети ...

Обвинети седум лица за „камионот на смртта“ во кој загинаа 39 виетнамски мигранти

Слободен Печат - 21.02.2020

Истрагата откри дека обвинетите им помогнале на 67 лица илегално да отпатуваат во европските земји во обид да обезбедат подобра егзистенција. Полицијата во Виетнам обвини седум лица во врска со смртта на 39 виетнамски мигранти чии тела беа ...

Седуммина обвинети во Виетнам за смртта на 39 мигранти во Англија

Опсервер - 22.02.2020

Полицијата во Виетнам обвини седум лица во врска со смртта на 39 виетнамски мигранти чии тела беа пронајдени во камион ладилник со приколка во близина на Лондон минатиот октомври. Државната новинска агенција соопшти дека осомничените биле обвинети ...

КАМИОНОТ НА СМРТТА ШТО ГО ПОТРЕСЕ СВЕТОТ - во Виетнам 7 обвинети

Фактор - 22.02.2020

Се уште се свежи сеќавањата на камионот на смртта која ја потресе целата светска јавност пред неколку месеци. Сега тој им епилог со седум обвинети лица во Виетнам, заради смртта на 39 виетнамски мигранти, чии тела беа пронајдени во октомври лани, во ...

Седуммина обвинети во Виетнам за смртта на 39 мигранти во Англија

24Инфо - 22.02.2020

Полицијата во Виетнам обвини седум лица во врска со смртта на 39 виетнамски мигранти чии тела беа пронајдени во камион ладилник со приколка во близина на Лондон минатиот октомври. Државната новинска агенција соопшти дека осомничените биле обвинети ...