TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МИОА: Продолжуваме да ја дигитализираме работата на државната администрација

Канал5 - 11.06.2021

На последната владина седница се усвои Информацијата за состојбата на дигиталната трансформација во контекст на електронски услуги, клучни институции, пречки и следни чекори за дигитализација, се наведува во соопштението на МИОА.

МИОА продолжува со дигитализација на работата на државната администрација

Скопје24 - 11.06.2021

Па последната владина седница се усвои Информацијата за состојбата на дигиталната трансформација во контекст на електронски услуги, клучни институции, пречки и следни чекори за дигитализација, стои во соопштението на МИОА.

МИОА: Продолжуваме да ја дигитализираме работата на државната администрација за граѓаните и деловните субјекти

Frontline - 11.06.2021

До крајот на 2021 година ќе овозможиме најмалку 30 отсто од органите на државната управа да имаат воведено електронски систем за автоматизација на административни постапки, а до крајот на 2024 година системот да биде воведен во сите органи на ...

МИОА: Продолжуваме да ја дигитализираме работата на државната администрација за граѓаните и деловните субјекти

Опсервер - 11.06.2021

До крајот на 2021 година ќе овозможиме најмалку 30 отсто од органите на државната управа да имаат воведено електронски систем за автоматизација на административни постапки, а до крајот на 2024 година системот да биде воведен во сите органи на ...

МИОА: Продолжуваме да ја дигитализираме работата на државната администрација за граѓаните и деловните субјекти

Zoom - 11.06.2021

До крајот на 2021 година ќе овозможиме најмалку 30 отсто од органите на државната управа да имаат воведено електронски систем за автоматизација на административни постапки, а до крајот на 2024 година системот да биде воведен во сите органи на ...

МИОА: Продолжуваме да ја дигитализираме работата на државната администрација за граѓаните и деловните субјекти

CivilMedia - 11.06.2021

До крајот на 2021 година ќе овозможиме најмалку 30 отсто од органите на државната управа да имаат воведено електронски систем за автоматизација на административни постапки, а до крајот на 2024 година системот да биде воведен во сите органи на ...

МИОА: Продолжуваме да ја дигитализираме работата на државната администрација за граѓаните и деловните субјекти

24Инфо - 11.06.2021

До крајот на 2021 година ќе овозможиме најмалку 30 отсто од органите на државната управа да имаат воведено електронски систем за автоматизација на административни постапки, а до крајот на 2024 година системот да биде воведен во сите органи на ...

МИОА: Продолжуваме да ја дигитализираме работата на државната администрација за граѓаните и деловните субјекти

Бизнис Вести - 11.06.2021

До крајот на 2021 година ќе овозможиме најмалку 30 отсто од органите на државната управа да имаат воведено електронски систем за автоматизација на административни постапки, а до крајот на 2024 година системот да биде воведен во сите органи на ...

МИОА: Продолжуваме да ја дигитализираме работата на државната администрација за граѓаните и деловните субјекти

Вечер Прес - 11.06.2021

До крајот на 2021 година ќе овозможиме најмалку 30 отсто од органите на државната управа да имаат воведено електронски систем за автоматизација на административни постапки, а до крајот на 2024 година системот да биде воведен во сите органи на ...

МИОА: Продолжуваме да ја дигитализираме работата на државната администрација за граѓаните и деловните субјекти

Либертас - 11.06.2021

До крајот на 2021 година ќе овозможиме најмалку 30 отсто од органите на државната управа да имаат воведено електронски систем за автоматизација на административни постапки, а до крајот на 2024 година системот да биде воведен во сите органи на ...

МИОА: Продолжуваме да ја дигитализираме работата на државната администрација за граѓаните и деловните субјекти

MakPress - 11.06.2021

До крајот на 2021 година ќе овозможиме најмалку 30 отсто од органите на државната управа да имаат воведено електронски систем за автоматизација на административни постапки, а до крајот на 2024 година системот да биде воведен во сите органи на ...