TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Адријан Њуи останува лидер на проектите на Ред бул

TopSport - 12.03.2018

Дизајнерскиот „гуру“ Адријан Њуи останува клучен член од тимот на Ред бул, иако поранешните шампиони неодамна ангажираа нов технички директор. „Л’Екип“ објави дека Французинот Пјер Ваш е нов технички шеф на тимот, но дека Њуи ја презема улогата на ...

Адријан Њуи останува лидер на проектите на Ред бул

Макфакс - 12.03.2018

Дизајнерскиот „гуру“ Адријан Њуи останува клучен член од тимот на Ред бул, иако поранешните шампиони неодамна ангажираа нов технички директор. „Л’Екип“ објави дека Французинот Пјер Ваш е нов технички шеф на тимот, но дека Њуи ја презема улогата на ...

Адријан Њуи останува лидер на проектите на Ред бул

Вечер - 12.03.2018

" alt= Дизајнерскиот „гуру“ Адријан Њуи останува клучен член од тимот на Ред бул, иако поранешните шампиони неодамна ангажираа нов технички директор. „Л’Екип“ објави дека Французинот Пјер Ваш е нов технички шеф на тимот, но дека Њуи ја презема ...