TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Одморалиштето „Суви Лаки“ на Огражден 30 години пропаѓа, државата никако да му најде купувач

Сакам да кажам - 18.09.2019

Детското одморалиште „Суви Лаки“ на планината Огражден, Беровско, кое е во сопственост на државата, со години се распаѓа. Речиси 30 години ова одморалиште не функционира, а сместувачкиот објект, кујната и ресторанот се целосно руинирани и обраснати ...

Остварена нова средба помеѓу сопствениците на викендици во туристичка населба Суви Лаки

MakPress - 17.09.2019

Остварена нова средба помеѓу сопствениците на викендици во туристичка населба Суви Лаки, и претставници на општина Берово. Градоначалникот Звонко Пекевски кој присуствуваше на настанот, истакна дека цел на разговорите била динамиката на решавање на ...

Средба со сопствениците на викендици во туристичка населба Суви Лаки

Опсервер - 17.09.2019

Остварена нова средба помеѓу сопствениците на викендици во туристичка населба Суви Лаки, и претставници на општина Берово. Градоначалникот Звонко Пекевски кој присуствуваше на настанот, истакна дека цел на разговорите била динамиката на решавање на ...

Средба со сопствениците на викендици во туристичка населба Суви Лаки

24Инфо - 17.09.2019

Остварена нова средба помеѓу сопствениците на викендици во туристичка населба Суви Лаки, и претставници на општина Берово. Градоначалникот Звонко Пекевски кој присуствуваше на настанот, истакна дека цел на разговорите била динамиката на решавање на ...