TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почна реконструкцијата на автопатот Велес - Скопје

24 Вести - 28.07.2014

Започна реконструкцијата на патната делница Велес - Катланово. Ќе се врши рехабилитација на околу 23 километри автопат, а вкупната вредност на овој инфраструктурен зафат ќе чини 5,7 милиони евра.

Започна реконструкцијата на автопатот Велес – Катланово

Алфа - 28.07.2014

Уште една фреквентна делница, ќе добие нов лик. Градежниците на терен денеска ја започнаа реконструкцијата на 23,5 километри од автопатот Велес – Катланово.

Започна реконструкцијата на автопатската делница Велес-Катланово

МРТ - 28.07.2014

Започна рехабилитацијата на автопатската делница Велес-Катланово, дел од Коридорот 10. Се работи за целосна реконструкција на 23 километри од делница која по бројот на дневно поминати возила е една ...

Почна реконструкцијата на автопатот Велес-Катланово

МКД - 28.07.2014

Почна реконструкцијата на делницата Велес-Катланово од автопатот „Александар Македонски" во должина од 23,5 километри. Реконструкцијата ќе заврши за една година, а целиот зафат ќе чини 5,7 милиони ...

Започна реконструкцијата и рехабилитацијата на делницата Велес – Катланово

Бизнис Инфо - 28.07.2014

Почна реконструкцијата и рехабилитацијата на делницата Велес – Катланово од автопатот Александар Македонски во должина од 23,5 километри, инвестиција вредна 5,7 милиони евра, јавува Миа.

Означен почетокот на реконструкцијата на делницата Велес-Катланово

Сител - 28.07.2014

Почна реконструкцијата и рехабилитацијата на делницата Велес-Катланово од автопатот „Александар Македонски“ во должина од 23,5 километри, инвестиција вредна 5,7 милиони евра.

Груевски на отпочнување на градежните работи за реконструкција на делницата Велес- Катланово

Press24 - 28.07.2014

Премиерот Никола Груевски денеска ќе присуствува на отпочнување со градежни активности за рехабилитација и реконструкција на автопатската делница Велес- Катланово.

Се реконструира делницата Велес – Катланово

Телеграф - 28.07.2014

Активностите треба да завршат за една година Почна реконструкцијата и рехабилитацијата на делницата Велес-Катланово од автопатот „Александар Македонски“ во должина од 23,5 километри , инвестиција ...

ФОТО: Поголема безбедност во сообраќајот - стартуваше реконструкцијата на делницата Велес-Катланово

Press24 - 28.07.2014

Почна реконструкцијата и рехабилитацијата на делницата Велес-Катланово од автопатот „Александар Македонски“ во должина од 23,5 километри, инвестиција вредна 5,7 милиони евра.

Ќе отпочнат градежните работи за реконструкција на делницата Велес- Катланово

Курир - 28.07.2014

Премиерот Никола Груевски денеска ќе присуствува на отпочнување со градежни активности за рехабилитација и реконструкција на автопатската делница Велес- Катланово.

Означен почетокот на реконструкцијата на делницата Велес-Катланово

Денешен - 28.07.2014

Почна реконструкцијата и рехабилитацијата на делницата Велес-Катланово од автопатот „Александар Македонски“ во должина од 23,5 километри, инвестиција вредна 5,7 милиони евра.

Ќе отпочнат градежните работи за реконструкција на делницата Велес- Катланово

Вистина.мк - 28.07.2014

Премиерот Никола Груевски денеска ќе присуствува на отпочнување со градежни активности за рехабилитација и реконструкција на автопатската делница Велес- Катланово.

Означен почетокот на реконструкцијата на делницата Велес-Катланово

А1 On - 28.07.2014

Почна реконструкцијата и рехабилитацијата на делницата Велес-Катланово од автопатот „Александар Македонски“ во должина од 23,5 километри, инвестиција вредна 5,7 милиони евра.

Почна реконструкцијата на најфрекфентната делница Велес-Катланово

Lider - 28.07.2014

Почна реконструкцијата и рехабилитацијата на делницата Велес-Катланово од автопатот „Александар Македонски“ во должина од 23,5 километри, инвестиција вредна 5,7 милиони евра.

ФОТО: Се реконструира делницата Велес-Катланово, инвестиција вредна 5,7 милиони евра

Вистина.мк - 28.07.2014

Почна реконструкцијата и рехабилитацијата на делницата Велес-Катланово од автопатот „Александар Македонски“ во должина од 23,5 километри, инвестиција вредна 5,7 милиони евра.

ФОТО: Се реконструира делницата Велес-Катланово, инвестиција вредна 5,7 милиони евра

Курир - 28.07.2014

Почна реконструкцијата и рехабилитацијата на делницата Велес-Катланово од автопатот „Александар Македонски“ во должина од 23,5 километри, инвестиција вредна 5,7 милиони евра.

Се реконструира делницата Велес-Катланово, инвестиција вредна 5,7 милиони евра

Нетпрес - 28.07.2014

Почна реконструкцијата и рехабилитацијата на делницата Велес-Катланово од автопатот „Александар Македонски“ во должина од 23,5 километри, инвестиција вредна 5,7 милиони евра.

Почна реконструкцијата на патот Велес - Катланово

Утрински - 28.07.2014

Почна реконструкцијата и на делницата Велес-Катланово од автопатот „Александар Македонски“ во должина од 23,5 километри, инвестиција вредна 5,7 милиони евра.

Почна реконструкцијата на делницата Велес-Катланово

Република - 28.07.2014

Почна реконструкцијата и рехабилитацијата на делницата Велес-Катланово од автопатот „Александар Македонски“ во должина од 23,5 километри, инвестиција вредна 5,7 милиони евра.

Означен почетокот на реконструкцијата на делницата Велес-Катланово

Денар - 28.07.2014

Почна реконструкцијата и рехабилитацијата на делницата Велес-Катланово од автопатот „Александар Македонски“ во должина од 23,5 километри, инвестиција вредна 5,7 милиони евра.

Започна реконструира делницата Велес - Катланово

Макфакс - 28.07.2014

Во присуство на премиерот Никола Груевски и членови на неговата влада, во понеделникот започна реконструкцијата и рехабилитацијата на делницата Велес - Катланово од автопатот „Александар Македонски“ ...

Фото: Започна реконструкција на автопатот Скопје - Велес

Скопје инфо - 28.07.2014

Почна реконструкцијата и рехабилитацијата на делницата Велес-Катланово од автопатот „Александар Македонски“ во должина од 23,5 километри, инвестиција вредна 5,7 милиони евра.

Означен почетокот на реконструкцијата на делницата Велес-Катланово

Либертас - 28.07.2014

Почна реконструкцијата и рехабилитацијата на делницата Велес-Катланово од автопатот „Александар Македонски“ во должина од 23,5 километри, инвестиција вредна 5,7 милиони евра.

Почна реконструкцијата и рехабилитацијата на делницата Велес-Катланово

Локално - 28.07.2014

Почна реконструкцијата и рехабилитацијата на делницата Велес-Катланово од автопатот „Александар Македонски“ во должина од 23,5 километри, инвестиција вредна 5,7 милиони евра.

Почна реконструкцијата на делницата Велес-Катланово

Канал5 - 28.07.2014

Почна реконструкцијата на делницата Велес - Катланово. Со 5, 7 милиони евра ќе бидат реконструирани 23, 5 километри. Ова делница е една од најупотребуваните и најфрекфентните во земјава, претставува ...