TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Охридско лето“ на годинешното Генерално собрание на Европската фестивалска асоцијација

Канал5 - 15.05.2024

Претставници на Националната установа „Охридско лето“ учествуваа на Самитот на уметнички фестивали што изминатите четири дена се одржуваше во германскиот град Уседом. На собирот во чии рамки се одржа и 71.

Поповиќ: Високото место во ЕФА е доказ за успесите на „Охридско лето“, остануваме посветени на тој пат

OhridNews - 15.05.2024

Директорката на НУ „Охридско лето“, Наташа Поповиќ ги презентираше успесите на фестивалот на Самитот на уметнички фестивали што се одржа изминативе четири дена во Уседом, Германија. Во рамките на Самитот се одржа и 71.

„Охридско лето“ на годинешното Генерално собрание на Европската фестивалска асоцијација

А1 On - 15.05.2024

Претставници на Националната установа „Охридско лето“ учествуваа на Самитот на уметнички фестивали што изминатите четири дена се одржуваше во германскиот град Уседом. На собирот во чии рамки се одржа и 71.

Фестивалот “Охридско лето“ претставен во Германија помеѓу140 фестивали од 40 земји

МКД - 15.05.2024

Претставници на Националната установа „Охридско лето“ учествуваа на Самитот на уметнички фестивали што изминатите четири дена се одржуваше во германскиот град Уседом. На собирот во чии рамки се одржа и 71.

Поповиќ: Високото место во ЕФА е доказ за успесите на „Охридско лето“, остануваме посветени на тој пат

Независен - 15.05.2024

Директорката на НУ „Охридско лето“, Наташа Поповиќ ги презентираше успесите на фестивалот на Самитот на уметнички фестивали што се одржа изминативе четири дена во Уседом, Германија. Во рамките на Самитот се одржа и 71.

Поповиќ: Високото место во ЕФА е доказ за успесите на „Охридско лето“, остануваме посветени на тој пат

Н.Македонија - 15.05.2024

Директорката на НУ „Охридско лето“, Наташа Поповиќ ги презентираше успесите на фестивалот на Самитот на уметнички фестивали што се одржа изминативе четири дена во Уседом, Германија. Во рамките на Самитот се одржа и 71.

Наташа Поповиќ: Високото место во Европската фестивалска асоцијација е доказ за успесите на „Охридско лето“

Рацин - 15.05.2024

Директорката на НУ „Охридско лето“, Наташа Поповиќ ги презентираше успесите на фестивалот на Самитот на уметнички фестивали што се одржа изминативе четири дена во Уседом, Германија. Во рамките на Самитот се одржа и 71.

„Охридско лето“ на годинешното Генерално собрание на Европската фестивалска асоцијација

Република - 15.05.2024

Претставници на Националната установа „Охридско лето“ учествуваа на Самитот на уметнички фестивали што изминатите четири дена се одржуваше во германскиот град Уседом. На собирот во чии рамки се одржа и 71.

Поповиќ: Охридско лето високо котира во Европската фестивалска асоцијација

Канал5 - 15.05.2024

Поповиќ: Високото место во Европската фестивалска асоцијација е доказ за успесите на „Охридско лето“ Директорката на НУ „Охридско лето“, Наташа Поповиќ ги презентираше успесите на фестивалот на Самитот на уметнички фестивали што се одржа изминативе ...