TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ципрас: СИРИЗА ќе отсуствува од гласањата во Парламентот, Мицотакис веднаш да распише избори

Курир - 31.01.2023

Лидерот на грчката опозициска партија СИРИЗА Алексис Ципрас денеска соопштил дека ќе отсуствуваат од гласањата во Парламентот и уште еднаш го повикал актуелниот премиер Кирјакос Мицотакис веднаш да распише избори, објави грчката новинска агенција ...

Пријателот на Заев, Ципрас бара избори

Република - 31.01.2023

Лидерот на грчката опозициска партија СИРИЗА Алексис Ципрас денеска соопштил дека ќе отсуствуваат од гласањата во Парламентот и уште еднаш го повикал актуелниот премиер Кирјакос Мицотакис веднаш да распише избори, објави грчката новинска агенција ...

Ципрас бара избори

PressingTV - 31.01.2023

Лидерот на грчката опозициска партија СИРИЗА Алексис Ципрас денеска соопштил дека ќе отсуствуваат од гласањата во Парламентот и уште еднаш го повикал актуелниот премиер Кирјакос Мицотакис веднаш да распише избори, објави грчката новинска агенција ...

Ципрас: СИРИЗА ќе отсуствува од гласањата во Парламентот, Мицотакис веднаш да распише избори

Нетпрес - 31.01.2023

Лидерот на грчката опозициска партија СИРИЗА Алексис Ципрас денеска соопштил дека ќе отсуствуваат од гласањата во Парламентот и уште еднаш го повикал актуелниот премиер Кирјакос Мицотакис веднаш да распише избори, објави грчката новинска агенција ...

Ципрас: СИРИЗА ќе отсуствува од гласањата во Парламентот, Мицотакис веднаш да распише избори

Опсервер - 31.01.2023

Лидерот на грчката опозициска партија СИРИЗА Алексис Ципрас денеска соопштил дека ќе отсуствуваат од гласањата во Парламентот и уште еднаш го повикал актуелниот премиер Кирјакос Мицотакис веднаш да распише избори, објави грчката новинска агенција ...

Ципрас бара избори поради скандалот со прислушувањата

Вечер Прес - 31.01.2023

Лидерот на грчката опозициска партија СИРИЗА, Алексис Ципрас, денеска соопштил дека ќе отсуствуваат од гласањата во Парламентот и уште еднаш го повикал актуелниот премиер Кирјакос Мицотакис веднаш да распише избори, објави грчката новинска агенција ...

Ципрас: СИРИЗА ќе отсуствува од гласањата во Парламентот, Мицотакис веднаш да распише избори

MakPress - 01.02.2023

Лидерот на грчката опозициска партија СИРИЗА Алексис Ципрас денеска соопштил дека ќе отсуствуваат од гласањата во Парламентот и уште еднаш го повикал актуелниот премиер Кирјакос Мицотакис веднаш да распише избори, објави грчката новинска агенција ...