TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Монтипајтоновецот Џон Клиз се разочара од Британија, се сели на Карибите

+инфо - 12.07.2018

Ѕвездата од „Монти Пајтон“, актерот Џон Клиз, одлучи да ја напушти својата држава, разочаран од нејзините лидери и политиката на земјата. Клиз има намера да се пресели на Карибите и тоа до крајот на годината. – Заминувам во ноември.

Џон Клиз на 78 години се разочара од Британија

Оff.net - 11.07.2018

Не само што е разочаран туку веќе е на памет да ја менува својата родна грутка за нова татковина, која ете се падна да се наоѓа на Карипските острови. Клиз веќе има и приближен датум за отселувањето, кое го најави за ноември.