TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Затвореник со нож повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Фокус - 12.07.2018

Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот.

Затвореник од Прилеп со нож нападнал полицајци при обид да избега

Макфакс - 12.07.2018

Затвореник од Прилеп со нож нападнал двајца полицајци при обид да избега. „Вчера нападне во кругот на oпштата болница ,,Борка Талески“-Прилеп двајца полициски службеници со службено возило вршеле спровод на лицата Р.Т. и Р.С.

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Канал5 - 12.07.2018

Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот.

Затвореник кој бил однесен на лекарски преглед, со нож повредил двајца полицајци

Република - 12.07.2018

Во текот на вчерашниот ден, околу 17, часот било пријавено дека истиот ден околу 16.00 часот во кругот на oпштата болница ,,Борка Талески“- Прилеп, двајца полициски службеници со службено возило вршеле спровод на лицата Р.Т. и Р.С.

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

А1 On - 12.07.2018

Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот.

Затвореник со нож нападнал двајца полицајци

Тера - 12.07.2018

На 11.07.2018 година во 17,00 часот било пријавено дека истиот ден околу 16,00 часот во кругот на oпштата болница ,,Борка Талески“-Прилеп двајца полициски службеници со службено возило вршеле спровод на две лица кои се наоѓаат на издржување ...

Затвореник повредил двајца полицајци по преглед во болницата во Прилеп

Кајгана - 12.07.2018

Скопје, 12 јули 2018 (МИА) - Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот.

Затвореник од Прилеп со нож нападнал полицајци при обид да избега

Точка - 12.07.2018

Затвореник од Прилеп со нож нападнал двајца полицајци при обид да избега. „Вчера нападне во кругот на oпштата болница „Борка Талески“ во Прилеп двајца полициски службеници со службено возило вршеле спровод на лицата Р.Т. и Р.С.

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

1tv - 12.07.2018

Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот.

Затвореник кој бил однесен на лекарски преглед, со нож повредил двајца полицајци во Прилеп

Маркукуле - 12.07.2018

Во текот на вчерашниот ден, околу 17, часот било пријавено дека истиот ден околу 16.00 часот во кругот на oпштата болница ,,Борка Талески“- Прилеп, двајца полициски службеници со службено возило вршеле спровод на лицата Р.Т. и Р.С.

Затвореник избодел со нож двајца полицајци по преглед во прилепската болница

+инфо - 12.07.2018

Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот.

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Стандард - 12.07.2018

Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот.

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Независен - 12.07.2018

Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот.

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Бриф - 12.07.2018

Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот.

Прилеп: Затвореник повредил двајца полицајци и им се заканувал со нож

Press24 - 12.07.2018

Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот.

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Либертас - 12.07.2018

Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот.

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

еМагазин - 12.07.2018

Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот.

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Локално - 12.07.2018

Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот.

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Сител - 12.07.2018

Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот.