TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МТСП: Просечната пензија од 2016 година е зголемена за 667 денари

Макфакс - 22.01.2019

Пензиите се стабилни и продолжуваат да растат, Министерството за труд и социјална политика преку фондот на ПИОМ обезбедува и во иднина ќе обезедува редовна исплата, стабилен и континуиран раст на пензиите, велат преку соопштение од министерството.

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ го укина законското усогласување на пензиите, а денес глуми загриженост

Макфакс - 21.01.2019

ВМРО-ДПМНЕ е партија која го укина законското усогласување на пензиите, манипулираше со пензионерите, а денес глуми загриженост за пензионерите, реагираат од СДСМ на денешната прес-конференција на Владимир Ѓорчев.

Ѓорчев: Се анаулира покачувањето на пензиите

Канал5 - 21.01.2019

Со измените во законот за пензиско и инвалидско осигурување, СДСМ повторно го анулира законското покачување на пензиите, обвини пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Владимир ...

Ѓорчев: Заев и СДСМ директно удрија врз пензионерите, се крати растот на пензиите

Курир - 21.01.2019

Владата на Зоран Заев и СДСМ апсолутно ги разочарува сите категории на граѓани, ги разочарува младите, ги разочарува старите, ги разочарува и вработените и невработените. Откако ги покачија даноците и давачките кон државата, донесоа закон за зелени ...

Ѓорчев: СДСМ удираат по најранливата категорија на граѓани

ТВ21 - 21.01.2019

Влатко Ѓорчев, пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, денеска на прес-конференција истакна дека власта удри по пензионерите, и не само што не им дава да работат и да имаат дополнителни приходи, туку дека нивните пензии нема повеќе да растат што е ...

МТСП: Пензиите се стабилни и продолжуваат да растат

Канал5 - 22.01.2019

Министерството за труд и социјална политика преку фондот на ПИОМ обезбедува и во иднина ќе обезедува редовна исплата, стабилен и континуиран раст на пензиите. Доказ за тоа се статистичките параметри што покажуваат евидентен раст на пензиите во ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ го укина законското усогласување на пензиите, а денес глуми загриженост, пензиите растат и ќе ...

Канал5 - 21.01.2019

Нема граници лицемерието на антинардоното ВМРО ДПМНЕ. Токму таа партија го укина законското усогласување на пензиите, манипулираше со пензионерите а денес глуми загриженост за пензионерите.

(Видео) Ѓорчев: Заев и СДСМ директно удрија врз пензионерите, се крати растот на пензиите

Макфакс - 21.01.2019

Откако ги покачија даноците и давачките кон државата, донесоа закон за зелени пазари кои што ќе ги остави поголем дел од пазарџиите без извор на егзистенција, сега СДСМ удри повторно и по пензионерите, обвини Влатко Ѓорчев од ВМРО-ДПМНЕ.

Ѓорчев: СДСМ удираат по најранливата категорија на граѓани

4NEWS - 21.01.2019

Влатко Ѓорчев, пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, денеска на прес-конференција истакна дека власта удри по пензионерите, и не само што не им дава да работат и да имаат дополнителни приходи, туку дека нивните пензии нема повеќе да растат што е ...

МТСП: Просечната пензија во 2018 година 14.421 денари

Вечер - 22.01.2019

Министерството за труд и социјална политика преку фондот на ПИОМ обезбедува и во иднина ќе обезедува редовна исплата, стабилен и континуиран раст на пензиите. Доказ за тоа се статистичките параметри што покажуваат евидентен раст на пензиите во ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ го укина законското усогласување на пензиите, а денес глуми загриженост

MTM - 21.01.2019

Нема граници лицемерието на антинардоното ВМРО ДПМНЕ. Токму таа партија го укина законското усогласување на пензиите, манипулираше со пензионерите а денес глуми загриженост за пензионерите.

Ѓорчев: Заев и СДСМ директно удрија врз пензионерите, се крати растот на пензиите

Нетпрес - 21.01.2019

Владата на Зоран Заев и СДСМ апсолутно ги разочарува сите категории на граѓани, ги разочарува младите, ги разочарува старите, ги разочарува и вработените и невработените. Откако ги покачија даноците и давачките кон државата, донесоа закон за зелени ...

МТСП: Пензиите се стабилни и продолжуваат да растат

А1 On - 22.01.2019

Министерството за труд и социјална политика преку фондот на ПИОМ обезбедува и во иднина ќе обезедува редовна исплата, стабилен и континуиран раст на пензиите. Доказ за тоа се статистичките параметри што покажуваат евидентен раст на пензиите во ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ го укина законското усогласување на пензиите, а денес глуми загриженост

А1 On - 21.01.2019

„Нема граници лицемерието на антинардоното ВМРО ДПМНЕ. Токму таа партија го укина законското усогласување на пензиите, манипулираше со пензионерите а денес глуми загриженост за пензионерите.

(Видео) Ѓорчев: Заев и СДСМ директно удрија врз пензионерите, се крати растот на пензиите

24Инфо - 21.01.2019

Откако ги покачија даноците и давачките кон државата, донесоа закон за зелени пазари што ќе ги остави поголем дел од пазарџиите без извор на егзистенција, сега СДСМ удри повторно и по пензионерите, обвини Влатко Ѓорчев од ВМРО-ДПМНЕ.

МТСП: Пензиите ќе продолжат да растат

Press24 - 22.01.2019

Министерството за труд и социјална политика преку фондот на ПИОМ обезбедува и во иднина ќе обезедува редовна исплата, стабилен и континуиран раст на пензиите. Доказ за тоа се статистичките параметри што покажуваат евидентен раст на пензиите во ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ го укина законското усогласување на пензиите, а денес глуми загриженост

Сител - 21.01.2019

Нема граници лицемерието на антинардоното ВМРО ДПМНЕ. Токму таа партија го укина законското усогласување на пензиите, манипулираше со пензионерите а денес глуми загриженост за пензионерите.

(Видео) Ѓорчев: Заев и СДСМ директно удрија врз пензионерите, се крати растот на пензиите

Centar - 21.01.2019

Откако ги покачија даноците и давачките кон државата, донесоа закон за зелени пазари што ќе ги остави поголем дел од пазарџиите без извор на егзистенција, сега СДСМ удри повторно и по пензионерите, обвини Влатко Ѓорчев од ВМРО-ДПМНЕ.

МТСП: Пензиите се стабилни и продолжуваат да растат

Локално - 22.01.2019

Министерството за труд и социјална политика преку фондот на ПИОМ обезбедува и во иднина ќе обезедува редовна исплата, стабилен и континуиран раст на пензиите. Доказ за тоа се статистичките параметри што покажуваат евидентен раст на пензиите во ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ го укина законското усогласување на пензиите, а денес глуми загриженост

24Инфо - 21.01.2019

Нема граници лицемерието на антинардоното ВМРО ДПМНЕ. Токму таа партија го укина законското усогласување на пензиите, манипулираше со пензионерите а денес глуми загриженост за пензионерите.

(ВИДЕО) Ѓорчев: Заев и СДСМ директно удрија врз пензионерите

А1 On - 21.01.2019

„Владата на Зоран Заев и СДСМ апсолутно ги разочарува сите категории на граѓани, ги разочарува младите, ги разочарува старите, ги разочарува и вработените и невработените. Откако ги покачија даноците и давачките кон државата, донесоа закон за зелени ...

МТСП: Пензиите се стабилни и продолжуваат да растат, просечната пензија во 2016 беше 13.754, а во 2018 година, 14.421 ...

Бизнис Вести - 22.01.2019

Министерството за труд и социјална политика преку фондот на ПИОМ обезбедува и во иднина ќе обезедува редовна исплата, стабилен и континуиран раст на пензиите. Доказ за тоа се статистичките параметри коишто покажуваат евидентен раст на пензиите во ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ го укина законското усогласување на пензиите, а денес глуми загриженост

Точка - 21.01.2019

ВМРО-ДПМНЕ е партија што го укина законското усогласување на пензиите, манипулираше со пензионерите, а денес глуми загриженост за пензионерите, реагираат од СДСМ на денешната прес-конференција на Владимир Ѓорчев.

Ѓорчев: Власта удри по пензионерите

Фактор - 21.01.2019

Oд ВМРО-ДПМНЕ велат власта удри по пензионерите. Велат дека откако ги покачија даноците и давачките кон државата, донесоа закон за зелени пазари што ќе ги остави поголем дел од пазарџиите без извор на егзистенција.

МТСП: Просечната пензија од 2016 година е зголемена за 667 денари

Скопје инфо - 22.01.2019

Пензиите се стабилни и продолжуваат да растат, Министерството за труд и социјална политика преку фондот на ПИОМ обезбедува и во иднина ќе обезбедува редовна исплата, стабилен и континуиран раст на пензиите, велат преку соопштение од министерството.

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ го укина законското усогласување на пензиите, а денес глуми загриженост

iPortal - 21.01.2019

Нема граници лицемерието на антинардоното ВМРО ДПМНЕ. Токму таа партија го укина законското усогласување на пензиите, манипулираше со пензионерите а денес глуми загриженост за пензионерите. – обвинуваат од СДСМ.

Ѓорчев: Заев и СДСМ директно удрија врз пензионерите, се крати растот на пензиите

MTM - 21.01.2019

Почитувани Владата на Зоран Заев и СДСМ апсолутно ги разочарува сите категории на граѓани, ги разочарува младите, ги разочарува старите, ги разочарува и вработените и невработените. Откако ги покачија даноците и давачките кон државата, донесоа закон ...

МТСП: Пензиите се стабилни и продолжуваат да растат

Сител - 22.01.2019

Министерството за труд и социјална политика преку фондот на ПИОМ обезбедува и во иднина ќе обезедува редовна исплата, стабилен и континуиран раст на пензиите. Доказ за тоа се статистичките параметри што покажуваат евидентен раст на пензиите во ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ го укина законското усогласување на пензиите, а денес глуми загриженост

Опсервер - 21.01.2019

Нема граници лицемерието на антинардоното ВМРО ДПМНЕ. Токму таа партија го укина законското усогласување на пензиите, манипулираше со пензионерите а денес глуми загриженост за пензионерите.

Ѓорчев: Заев и СДСМ директно удрија врз пензионерите, се крати растот на пензиите

Сител - 21.01.2019

Владата на Зоран Заев и СДСМ апсолутно ги разочарува сите категории на граѓани, ги разочарува младите, ги разочарува старите, ги разочарува и вработените и невработените. Откако ги покачија даноците и давачките кон државата, донесоа закон за зелени ...

МТСП:Пензиите се стабилни и продолжуваат да растат, просечната пензија е 14.421 денар

4NEWS - 22.01.2019

Министерството за труд и социјална политика преку фондот на ПИОМ обезбедува и во иднина ќе обезедува редовна исплата, стабилен и континуиран раст на пензиите. Доказ за тоа се статистичките параметри коишто покажуваат евидентен раст на пензиите во ...

Ѓорчев: Заев и СДСМ директно удрија врз пензионерите, се крати растот на пензиите

Точка - 21.01.2019

Откако ги покачија даноците и давачките кон државата, донесоа закон за зелени пазари што ќе ги остави поголем дел од пазарџиите без извор на егзистенција, сега СДСМ удри повторно и по пензионерите, обвини Влатко Ѓорчев од ВМРО-ДПМНЕ.

МТСП:Пензиите се стабилни и продолжуваат да растат, просечната пензија е 14.421 денар

ТВ21 - 22.01.2019

Министерството за труд и социјална политика преку фондот на ПИОМ обезбедува и во иднина ќе обезедува редовна исплата, стабилен и континуиран раст на пензиите. Доказ за тоа се статистичките параметри коишто покажуваат евидентен раст на пензиите во ...

(ВИДЕО) Ѓорчев: Заев и СДСМ директно удрија врз пензионерите, се крати растот на пензиите

Скопје1 - 21.01.2019

Владата на Зоран Заев и СДСМ апсолутно ги разочарува сите категории на граѓани, ги разочарува младите, ги разочарува старите, ги разочарува и вработените и невработените, истакна на денешната прес конференција за медиуми на Владимир Ѓорчев, член на ...

МТСП: Просечната пензија од 2016 година е зголемена за 667 денари

Точка - 22.01.2019

Пензиите се стабилни и продолжуваат да растат, Министерството за труд и социјална политика преку фондот на ПИОМ обезбедува и во иднина ќе обезбедува редовна исплата, стабилен и континуиран раст на пензиите, велат преку соопштение од министерството.

МТСП: Пензиите се стабилни и продолжуваат да растат

Денар - 22.01.2019

Пензиите се стабилни и продолжуваат да растат, Министерството за труд и социјална политика преку фондот на ПИОМ обезбедува и во иднина ќе обезбедува редовна исплата, стабилен и континуиран раст на пензиите, велат преку соопштение од министерството.

Почна кампањата, гласот на пензионерите прв на агендата на партиите

+инфо - 22.01.2019

Од Министерството за труд и социјална политика велат дека преку фондот на ПИОМ обезбедува и во иднина ќе обезедува редовна исплата, стабилен и континуиран раст на пензиите. Пензиите се стабилни и продолжуваат да растат, просечната пензија во 2016 ...

МТСП: Пензиите се стабилни и продолжуваат да растат

Опсервер - 22.01.2019

Министерството за труд и социјална политика преку фондот на ПИОМ обезбедува и во иднина ќе обезедува редовна исплата, стабилен и континуиран раст на пензиите. Доказ за тоа се статистичките параметри што покажуваат евидентен раст на пензиите во ...

Добра вест: Пензиите ќе растат

Centar - 22.01.2019

Министерството за труд и социјална политика преку фондот на ПИОМ обезбедува и во иднина ќе обезедува редовна исплата, стабилен и континуиран раст на пензиите. Доказ за тоа се статистичките параметри што покажуваат евидентен раст на пензиите во ...