TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Тие не се луѓе, тие се животни. Ги протеруваме од земјата“

МКД - 17.05.2018

Претседателот на САД, Доналд Трамп на тркалезната маса за градовите на САД кои на имигрантите им даваат засолниште, ги нарече илегалните имигранти во државата Калифорнија животни. „Ги протеруваме луѓето од земјата.

Трамп: Тоа не се луѓе, тоа се животни. Ги протеруваме од земјата

Канал5 - 17.05.2018

Претседателот на САД, Доналд Трамп ги нарече животни илегалните мигранти во државата Калифорнија, на тркалезната маса за градовите на САД кои на мигрантите им даваат засолниште. „Ги протеруваме луѓето од земјава.

Трамп ги нарече илегалните имигранти „животни и садистички криминалци“

Либертас - 17.05.2018

Американскиот претседател Трамп ги нарече животни илегалните имигранти во Калифорника, на округлата маса за градовите во САД кои им даваат засолниште на имигрантите. -Тоа не се луѓе, туку животни.

(ВИДЕО) Трамп со уште една шокантна изјава го запрепасти светот

Фактор - 17.05.2018

Американскиот претседател Доналд Трамп ги нарече „животни“ илегалните мигранти во државата Калифорнија на тркалезната маса за американските градови кои на имигрантите им пружаат засолниште. „Протеруваме луѓе од земјата.

БЕЗОБРАЗЕН ТРАМП: Илегалните имигранти се „животни и садистички криминалци“

Фактор - 17.05.2018

Претседателот на САД, Доналд Трамп, којшто речиси никогаш не се труди да одбере убави зборови, ги нарече животни, илегалните имигранти во Калифорнија. Оваа изјава беше кажана на тркалезната маса за градовите во САД кои им даваат засолниште на ...

Трамп за илегалните имигранти: Тоа не се луѓе, туку животни

+инфо - 17.05.2018

Американскиот претседател Доналд Трамп ги нарече животни, илегалните имигранти во Калифорника, на тркалезната маса за градовите во САД кои им даваат засолниште на имигрантите. -Тоа не се луѓе, туку животни.

Трамп за илегалните имигранти: Тоа не се луѓе, туку животни

Слободен Печат - 17.05.2018

Американскиот претседател Доналд Трамп ги нарече животни, илегалните имигранти во Калифорника, на тркалезната маса за градовите во САД кои им даваат засолниште на имигрантите. -Тоа не се луѓе, туку животни.