TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе се гради детска градинка во Зрновци

Сител - 28.07.2016

Општина Зрновци и Минситерството за труд и социјална политика потпишаа договор за изградба на нова детска градинка во ова населено место. Градинката ќе биде од особена важност за жителите на оваа општина бидејќи ваков објект во општината нема, а ...

Ќе се гради мостот на Брегалница кај Зрновци

Сител - 27.07.2016

Мостот на река Брегалница кај Зрновци кој настрада од поплавите во февруари минатата година и кој беше затворен за сообраќај за лесни и тешки моторни возила, конечно ќе се гради, најави денеска градоначалникот на општина Зрновци Блаже Станков.

Водата во Зрновци исправна за пиење

Press24 - 27.07.2016

Водата за пиење од водоснабдителниот систем на Зрновци од кој се снабдуваат жителите на населените места Зрновци и Мородвис е хемиски и бактериолошки исправна за користење. - Јавното претпријатие „Водна кула“ кое стопанисува со водоводот во овие две ...

Катче за најмалите: Ќе се гради детска градинка во Зрновци

Press24 - 28.07.2016

Општина Зрновци и Минситерството за труд и социјална политика потпишаа договор за изградба на нова детска градинка во ова населено место. Градинката ќе биде од особена важност за жителите на оваа општина бидејќи ваков објект во општината нема, а ...

Исправна водата за пиење во општина Зрновци

Сител - 27.07.2016

Водата за пиење од водоснабдителниот систем на Зрновци од кој се снабдуваат жителите на населените места Зрновци и Мородвис е хемиски и бактериолошки исправна за користење. - Јавното претпријатие „Водна кула“ кое стопанисува со водоводот во овие две ...

Ќе се гради детска градинка во Зрновци

Курир - 28.07.2016

Општина Зрновци и Минитерството за труд и социјална политика потпишаа договор за изградба на нова детска градинка во ова населено место. Градинката ќе биде од особена важност сза жителите на оваа општина бидејќи ваков објект во општината нема, а ...

Ќе се гради детска градинка во Зрновци

Lider - 28.07.2016

Општина Зрновци и Минситерството за труд и социјална политика потпишаа договор за изградба на нова детска градинка во ова населено место. Градинката ќе биде од особена важност за жителите на оваа општина бидејќи ваков објект во општината нема, а ...

Ќе се гради детска градинка во Зрновци

Канал5 - 28.07.2016

Општина Зрновци и Минситерството за труд и социјална политика потпишаа договор за изградба на нова детска градинка во ова населено место. Градинката ќе биде од особена важност за жителите на оваа општина бидејќи ваков објект во општината нема, а ...

Ќе се гради детска градинка во Зрновци

Нетпрес - 28.07.2016

Општина Зрновци и Минитерството за труд и социјална политика потпишаа договор за изградба на нова детска градинка во ова населено место. Градинката ќе биде од особена важност сза жителите на оваа општина бидејќи ваков објект во општината нема, а ...

Ќе се гради детска градинка во Зрновци

Вечер Прес - 28.07.2016

Општина Зрновци и Министерството за труд и социјална политика потпишаа договор за изградба на нова детска градинка во ова населено место. Градинката ќе биде од особена важност за жителите на оваа општина бидејќи ваков објект во општината нема, а ...

Ќе се гради детска градинка во Зрновци

Точка - 28.07.2016

Општина Зрновци и Минитерството за труд и социјална политика потпишаа договор за изградба на нова детска градинка во ова населено место. Градинката ќе биде од особена важност сза жителите на оваа општина бидејќи ваков објект во општината нема, а ...