TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Синдикатот на ЈП „Водовод и канализација“ е против укинувањето на надоместокот за успешност

Макфакс - 14.02.2018

Самостојниот синдикат при ЈП „Водовод и канализација“ кој е во состав на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија (КСС), остро реагира на изјавата на директорот на Јавното претпријатие, Душко Весковски, во која ги искажува своите намери ...

Синдикатот на ЈП „Водовод и канализација“ е против укинувањето на надоместокот за успешност

А1 On - 14.02.2018

Самостојниот синдикат при ЈП „Водовод и канализација“ кој е во состав на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија (КСС), остро реагира на изјавата на директорот на Јавното претпријатие, Душко Весковски, во која ги искажува своите намери ...

Синдикатот на ЈП „Водовод и канализација“ е против укинувањето на надоместокот за успешност

Вечер - 14.02.2018

Самостојниот синдикат при ЈП „Водовод и канализација“ кој е во состав на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија (КСС), остро реагира на изјавата на директорот на Јавното претпријатие, Душко Весковски, во која ги искажува своите намери ...

Синдикатот на ЈП „Водовод и канализација“ е против укинувањето на надоместокот за успешност

Точка - 14.02.2018

Самостојниот синдикат при ЈП „Водовод и канализација“ кој е во состав на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија (КСС), остро реагира на изјавата на директорот на Јавното претпријатие, Душко Весковски, во која ги искажува своите намери ...

Синдикатот на ЈП „Водовод и канализација“ е против укинувањето на надоместокот за успешност

Денар - 14.02.2018

Самостојниот синдикат при ЈП „Водовод и канализација“, кој е во состав на Конфедерацијата на слободните синдикати на Македонија (КСС), остро реагира на изјавата на директорот на Јавното претпријатие, Душко Весковски, во која ги искажува своите ...