TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samsung со нови уреди од Galaxy Book серијата

IT.mk - 11.05.2021

Иако првата половина од годинава сеуште не е ни близу до завршена, од Samsung досега добивме три Galaxy Unpacked настани. На првите два беа најавени Galaxy S21 уредите, во јануари, како и Galaxy A уредите во март.

Нови опции на Samsung SmartThings Find мрежи за наоѓање изгубени предмети – „Здраво Bixby, каде ми се клучевите?“

Бизнис Вести - 11.05.2021

Компанијата Samsung Electronics објави дека неодамна лансираниот SmartThings Find екосистем и понатаму забрзано расте – оваа мрежа во моментот вклучува повеќе од 70 милиони уреди и ќе продолжи да се развива и да носи подобрени опции за приватност и ...

„Здраво Bixby, каде ми се клучевите“? Нови опции на Samsung SmartThings Find мрежи за наоѓање изгубени предмети

Фактор - 11.05.2021

К омпанијата Samsung Electronics објави дека неодамна лансираниот SmartThings Find екосистем и понатамузабрзано расте – оваа мрежа во моментот вклучува повеќе од 70 милиони уреди и ќе продолжи да се развива и да носи подобрени опции за приватност и ...

„Здраво Bixby, каде ми се клучевите“? Нови опции на Samsung SmartThings Find мрежи за наоѓање изгубени предмети

Хаштаг - 11.05.2021

Компанијата Samsung Electronics објави дека неодамна лансираниот SmartThings Find екосистем и понатамузабрзано расте – оваа мрежа во моментот вклучува повеќе од 70 милиони уреди и ќе продолжи да се развива и да носи подобрени опции за приватност и ...

„Здраво Bixby, каде ми се клучевите?“

Телефони.мк - 11.05.2021

Нови опции на Samsung SmartThings Find мрежи за наоѓање изгубени предмети Скопје, 11. мај 2021. година – Компанијата Samsung Electronics објави дека неодамна лансираниот SmartThings Find екосистем и понатаму забрзано расте – оваа мрежа во моментот ...

„Здраво Bixby, каде ми се клучевите?“

Опсервер - 11.05.2021

Нови опции на Samsung SmartThings Find мрежи за наоѓање изгубени предмети – Компанијата Samsung Electronics објави дека неодамна лансираниот SmartThings Find екосистем и понатаму забрзано расте – оваа мрежа во моментот вклучува повеќе од 70 милиони ...

Samsung го пушта One UI 3.1 за речиси сите Galaxy уреди

Телефони.мк - 10.05.2021

Samsung планира да го донесе One UI 3.1 за многу Galaxy уреди. Уште подобро е тоа што буџетските смартфони не се тргнати од листата. Доколку поседувате Galaxy уред лансиран во последните неколку години, постојат големи шанси дека One UI 3.1 ќе ви ...