TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов во КИЦ на РСМ во Софија

Макфакс - 20.10.2020

Изложбата „Метафизички слики“ на Иво Пецов ќе биде отворена денес, 20 октомври, во Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Софија. Со 20 дела, изработени во техниката масло на платно, авторот ги разоткрива плодовите од ...

„Метафизички слики“ – изложба на Иво Пецов во КИЦ – Софија

Опсервер - 20.10.2020

– Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов ќе биде отворена денеска во Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Софија. Со 20 дела, изработени во техниката масло на платно, авторот ги разоткрива плодовите од својата дејност ...

„Метафизички слики“ – изложба на Иво Пецов во КИЦ – Софија

Либертас - 20.10.2020

Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов ќе биде отворена денеска во Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Софија. Со 20 дела, изработени во техниката масло на платно, авторот ги разоткрива плодовите од својата дејност во ...

Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов во КИЦ на РСМ во Софија

Опсервер - 20.10.2020

Изложбата „Метафизички слики“ на Иво Пецов ќе биде отворена денес, 20 октомври, во Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Софија. Со 20 дела, изработени во техниката масло на платно, авторот ги разоткрива плодовите од ...

„Метафизички слики“ – изложба на Иво Пецов во КИЦ – Софија

А1 On - 20.10.2020

Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов ќе биде отворена денеска во Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Софија. Со 20 дела, изработени во техниката масло на платно, авторот ги разоткрива плодовите од својата дејност во ...