TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Експлодирала трафостаница во Центар: Исклучете ги бушоните!

Курир - 11.07.2018

Експлодирала трафостаница, се обидуваме да извршиме премостување, информира дежурната служба на ЕВН. Дежурниот диспечер на ЕВН вели дека прекинот на електрична енергија во строгиот центар ќе потрае и советува жителите кои немаат струја да ги ...

Во Центар: Експлодирала трафостаница, исклучете ги бушоните!

Република - 11.07.2018

Експлодирала трафостаница, се обидуваме да извршиме премостување, информира дежурната служба на ЕВН. Дежурниот диспечер на ЕВН вели дека прекинот на електрична енергија во строгиот центар ќе потрае и советува жителите кои немаат струја да ги ...