TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Инспектор Томе до амбасадорката Агелер: Тимот ваш да го пуштите кај мене на обука, “пола за мене, пола за ...

Centar - 09.12.2022

– По повод Меѓународниот ден на борба против корупцијата, 9 декември, Инспектор Томе подготви обраќање до нејзината Ексцеленција, амбасадорката Анџела Агелер, со предлог кој е тешко да се одбие. Да го проследиме обраќањето во целост.

(Видео) Инспектор Томе до амбасадорката Агелер: Тимот ваш да го пуштите кај мене на обука

Фокус - 09.12.2022

Актерот Горан Стојановски, најпознат по ликот на инспектор Томе од серијата „Преспав“, преку урнебесно видео и се обрати до абасадорката на САД во Македонија, Анџела Агелер која најави специјален американски тим да се бори против корупцијата во ...

(ВИДЕО) Инспектор Томе до амбасадорката Агелер: Тимот ваш да го пуштите кај мене на обука

Press24 - 09.12.2022

Актерот Горан Стојановски, најпознат по ликот на инспектор Томе од серијата „Преспав“, преку урнебесно видео и се обрати до абасадорката на САД во Македонија, Анџела Агелер која најави специјален американски тим да се бори против корупцијата во ...