TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Дури и ако Србија го признае Косово, би се отвориле апетитите за БиХ“

Курир - 09.08.2020

Лидерот на Партијата за демократска акција (СДА) и потпретседател на Собранието на Босна и Херцеговина, Бакир Изетбеговиќ не верува дека меѓу Србите ќе се најде лидер кој ќе ја потпише независноста на Косово, а ако тоа се случи, тој вели дека со тоа ...

Изетбеговиќ: Ако Србија го признае Косово, би се отвориле апетитите за Босна и Херцеговина

А1 On - 09.08.2020

Лидерот на Партијата за демократска акција (СДА) и потпретседател на Собранието на Босна и Херцеговина, Бакир Изетбеговиќ не верува дека меѓу Србите ќе се најде лидер кој ќе ја потпише независноста на Косово, а ако тоа се случи, тој вели дека со тоа ...

Изетбеговиќ: Дури и ако Србија го признае Косово, би се отвориле апетитите за БиХ

Опсервер - 09.08.2020

Белград, 9 август 2020 () – Лидерот на Партијата за демократска акција (СДА) и потпретседател на Собранието на Босна и Херцеговина, Бакир Изетбеговиќ не верува дека меѓу Србите ќе се најде лидер кој ќе ја потпише независноста на Косово, а ако тоа се ...

Изетбеговиќ: Дури и ако Србија го признае Косово, би се отвориле апетитите за БиХ

24Инфо - 09.08.2020

Лидерот на Партијата за демократска акција (СДА) и потпретседател на Собранието на Босна и Херцеговина, Бакир Изетбеговиќ не верува дека меѓу Србите ќе се најде лидер кој ќе ја потпише независноста на Косово, а ако тоа се случи, тој вели дека со тоа ...

Изетбеговиќ: Дури и ако Србија го признае Косово, би се отвориле апетитите за БиХ

Либертас - 09.08.2020

– Лидерот на Партијата за демократска акција (СДА) и потпретседател на Собранието на Босна и Херцеговина, Бакир Изетбеговиќ не верува дека меѓу Србите ќе се најде лидер кој ќе ја потпише независноста на Косово, а ако тоа се случи, тој вели дека со ...

Признавањето на Косово од страна на Србија ќе предизвика домино ефект во Босна

Република - 09.08.2020

Лидерот на Партијата за демократска акција (СДА) и потпретседател на Собранието на Босна и Херцеговина, Бакир Изетбеговиќ не верува дека меѓу Србите ќе се најде лидер кој ќе ја потпише независноста на Косово, а ако тоа се случи, тој вели дека со тоа ...

Изетбеговиќ: Ако се случи српско признавање на Косово ЌЕ ИМА ПОДЕЛБА НА БИХ

Вечер - 09.08.2020

Лидерот на Партијата за демократска акција (СДА) и потпретседател на Собранието на Босна и Херцеговина, Бакир Изетбеговиќ не верува дека меѓу Србите ќе се најде лидер кој ќе ја потпише независноста на Косово, а ако тоа се случи, тој вели дека со тоа ...

Признавањето на Косово од страна на Србија ќе предизвика домино ефект во Босна

Нетпрес - 09.08.2020

Лидерот на Партијата за демократска акција (СДА) и потпретседател на Собранието на Босна и Херцеговина, Бакир Изетбеговиќ не верува дека меѓу Србите ќе се најде лидер кој ќе ја потпише независноста на Косово, а ако тоа се случи, тој вели дека со тоа ...