TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вера Ванг потпиша децениски договор со „Проновиас“ и еве ја првата колекција

Fashionel - 23.09.2021

Познатата дизајнерка Вера Ванг и шпанскиот бренд за венчаници „Проновиас“ ќе чекорат заедно на светскиот пазар за невестински фустани. Тие неодамна ја презентираа нивната прва заедничка колекција насловена како „Vera Wang Bride“.

Vera Wang и Pronovias го освојуваат светскиот пазар на венчаници

Stylist - 22.09.2021

Американската дизајнерка Вера Ванг препознатлива по креирањето на венчаници склопи десетгодишна соработка со компанијата за венчални фустани Pronovias од Барселона, заедно како тим ќе го совојувааат светскиот пазар на свадбена облека.