TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Снежна бура во Грција!

Локално - 14.01.2018

Областа околу Лариса во грчкиот регион Тесалија е покриена со силни ветришта и снежни врнежи кои доведоа до сообраќајни проблеми и хаос. Обилните дождови предизвикаа поплави во областите на градовите Агиос Баск и Велика, кои го прекинаа сообраќајот.

Невреме и снег во Грција

+инфо - 13.01.2018

Поројните дождови предизвикаа поплави во реоните на Агиоскампос и Велика. Реонот на грчкиот град Лариса денеска е зафатен од силен ветер и врнежи од дожд и снег, кои предизвикаа поплави и проблеми во сообраќајот.

Невреме и снег во Грција

Локално - 13.01.2018

Силен ветар и многу лоши временски услови предизвикаа големи проблеми по должина на грчкиот брег во областа Лариса каде на места се поплавени патиштата. Обилен дожд предизвика проблеми во сообраќајот во областите Агиокампос и Велика, пренесе АНА.

Снежно невреме во Грција (галерија)

Република - 14.01.2018

Областа околу Лариса во грчкиот регион Тесалија е покриена со силни ветришта и снежни врнежи кои доведоа до сообраќајни проблеми и хаос. Обилните дождови предизвикаа поплави во областите на градовите Агиос Баск и Велика, кои го прекинаа сообраќајот.

Невреме и снег во Грција...

Н.Македонија - 13.01.2018

Невреме и снег во Грција Реонот на грчкиот град Лариса денеска е зафатен од силен ветер и врнежи од дожд и снег, кои предизвикаа поплави и проблеми во сообраќајот. Поројните дождови предизвикаа поплави во реоните на Агиоскампос и Велика, кои го ...

Невреме и снег во Грција

ТВ21 - 13.01.2018

Силен ветар и многу лоши временски услови предизвикаа големи проблеми по должина на грчкиот брег во областа Лариса каде на места се поплавени патиштата. Обилен дожд предизвика проблеми во сообраќајот во областите Агиокампос и Велика, пренесе АНА.

Невреме и снег во Грција

Република - 13.01.2018

Реонот на грчкиот град Лариса денеска е зафатен од силен ветер и врнежи од дожд и снег, кои предизвикаа поплави и проблеми во сообраќајот. Поројните дождови предизвикаа поплави во реоните на Агиоскампос и Велика, кои го отежнаа, а на некои патни ...

Поплави и сообраќаен хаос: Силно невреме со снег и многу лоши временски услови – еве што се случува вечерва во регионот

Sky - 13.01.2018

Реонот на грчкиот град Лариса денеска е зафатен од силен ветер и врнежи од дожд и снег, кои предизвикаа поплави и проблеми во сообраќајот. Поројните дождови предизвикаа поплави во реоните на Агиоскампос и Велика, кои го отежнаа, а на некои патни ...

Снежно невреме ја парализираше Грција

Сител - 13.01.2018

Реонот на грчкиот град Лариса денеска е зафатен од силен ветер и врнежи од дожд и снег, кои предизвикаа поплави и проблеми во сообраќајот. Поројните дождови предизвикаа поплави во реоните на Агиоскампос и Велика, кои го отежнаа, а на некои патни ...

Силно невреме во Грција - снег и поплави предизвикаа проблем ширум земјата

Press24 - 13.01.2018

Реонот на грчкиот град Лариса денеска е зафатен од силен ветер и врнежи од дожд и снег, кои предизвикаа поплави и проблеми во сообраќајот. Поројните дождови предизвикаа поплави во реоните на Агиоскампос и Велика, кои го отежнаа, а на некои патни ...

(Галерија)Невреме и снег во Грција

Скопје24 - 13.01.2018

Реонот на грчкиот град Лариса денеска е зафатен од силен ветер и врнежи од дожд и снег, кои предизвикаа поплави и проблеми во сообраќајот. Поројните дождови предизвикаа поплави во реоните на Агиоскампос и Велика, кои го отежнаа, а на некои патни ...

Снежно невреме ја парализираше Грција

Курир - 14.01.2018

Реонот на грчкиот град Лариса денеска е зафатен од силен ветер и врнежи од дожд и снег, кои предизвикаа поплави и проблеми во сообраќајот. Поројните дождови предизвикаа поплави во реоните на Агиоскампос и Велика, кои го отежнаа, а на некои патни ...

Невреме и снег во Грција

Тера - 14.01.2018

Реонот на грчкиот град Лариса денеска е зафатен од силен ветер и врнежи од дожд и снег, кои предизвикаа поплави и проблеми во сообраќајот. Поројните дождови предизвикаа поплави во реоните на Агиоскампос и Велика, кои го отежнаа, а на некои патни ...

Големи снежни наноси во грчка Лариса

Фактор - 14.01.2018

Големо невреме проследено со силни врнежи на снег и дожд пропратено со ветер го зафати реонот на грчкиот град Лариса, што предизвика повеќе проблеми во сообраќајот, како и поплави. Поројните дождови предизвикаа поплави во реоните на Агиоскампос и ...

Снежно невреме ја парализираше Грција

Нетпрес - 14.01.2018

Реонот на грчкиот град Лариса денеска е зафатен од силен ветер и врнежи од дожд и снег, кои предизвикаа поплави и проблеми во сообраќајот. Поројните дождови предизвикаа поплави во реоните на Агиоскампос и Велика, кои го отежнаа, а на некои патни ...

Снежно невреме ја парализираше Грција

БркајРабота - 14.01.2018

Реонот на грчкиот град Лариса денеска е зафатен од силен ветер и врнежи од дожд и снег, кои предизвикаа поплави и проблеми во сообраќајот. Поројните дождови предизвикаа поплави во реоните на Агиоскампос и Велика, кои го отежнаа, а на некои патни ...