TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во студените денови правите голема грешка: Важни совети за родителите на бебиња

Курир - 16.10.2021

Бебињата не ја задржуваат температурата како возрасните затоа кога претстојуваат надвор во текот на студена есен и во зимата облеката треба да биде прилагодена на временските услови – тоа да не биде ни премалку, но ниту премногу облечено.

Во студените денови правите голема грешка: Важни совети за родителите на бебиња

Zoom - 16.10.2021

Бебињата не ја задржуваат температурата како возрасните затоа кога претстојуваат надвор во текот на студена есен и во зимата облеката треба да биде прилагодена на временските услови – тоа да не биде ни премалку, но ниту премногу облечено.

Во студените денови правите голема грешка: Важни совети за родителите на бебиња

Пулс24 - 16.10.2021

Бебињата не ја задржуваат температурата како возрасните затоа кога претстојуваат надвор во текот на студена есен и во зимата облеката треба да биде прилагодена на временските услови – тоа да не биде ни премалку, но ниту премногу облечено.