TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На 22 јануари продолжува судењето во случајот „Еразмус“ за професорите од Економскиот факултет за поткуп

Макфакс - 13.01.2018

Во кривичниот суд на 22 јануари продолжува судскиот процес за предметот на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција, познат како „Еразмус“, потврдија за „Макфакс“ од Основниот суд Скопје 1.

На 22 јануари продолжува судењето во случајот „Еразмус“ за професорите од Економскиот факултет за поткуп

Вечер - 13.01.2018

Во кривичниот суд на 22 јануари продолжува судскиот процес за предметот на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција, познат како „Еразмус“, потврдија за „Макфакс“ од Основниот суд Скопје 1.

На 22 јануари продолжува судскиот процес за „Еразмус“

А1 On - 13.01.2018

Во кривичниот суд на 22 јануари продолжува судскиот процес за предметот на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција, познат како „Еразмус“, потврдија за „Макфакс“ од Основниот суд Скопје 1.

На 22 јануари продолжува судењето во случајот „Еразмус“ за професорите од Економскиот факултет за поткуп

Точка - 13.01.2018

Во кривичниот суд на 22 јануари продолжува судскиот процес за предметот на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција, познат како „Еразмус“, потврдија за „Макфакс“ од Основниот суд Скопје 1.

На 22 јануари продолжува судењето во случајот „Еразмус“ за професорите од Економскиот факултет за поткуп

Канал 77 - 13.01.2018

Во кривичниот суд на 22 јануари продолжува судскиот процес за предметот на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција, познат како „Еразмус“, потврдија за „Макфакс“ од Основниот суд Скопје 1.

На 22 јануари продолжува судењето во случајот „Еразмус“ за професорите од Економскиот факултет за поткуп

Sky - 13.01.2018

Во кривичниот суд на 22 јануари продолжува судскиот процес за предметот на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција, познат како „Еразмус“, потврдија за „Макфакс“ од Основниот суд Скопје 1.