TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Диаматарис: Не завршив постдипломските студии од финансиски причини

24Инфо - 03.12.2019

Бев дел од постдипломската програма на Универзитетот Колумбија, но за жал, финансиските причини не ми дозволија да се стекнам со диплома, изјави заменик-министер за надворешни работи на Грција, Андонис Диаматарис.

СИРИЗА бара заменикот на МНР да даде објаснувања и да го објави магистерското звање

Слободен Печат - 02.12.2019

Во спротивно, според СИРИЗА, Мицотакис, не само што треба да го смени, туку и да им се извини на граѓаните. Грчката опозициска партија СИРИЗА, повикувајќи се на натписи објавени во печатот на грчката дијаспора во САД, кои „презентираат податоци што ...

СИРИЗА бара одговор од заменикот МНР за натписите во медиумите околу магистерските студии

24Инфо - 02.12.2019

Грчката опозициска партија СИРИЗА, повикувајќи се на натписи објавени во печатот на грчката дијаспора во САД, кои „презентираат податоци што ја доведуваат под сомнеж биографијата на заменик министерот за надворешни работи на Грција, Андонис ...

СИРИЗА бара одговор од заменикот МНР за натписите во медиумите околу магистерските студии

Опсервер - 02.12.2019

Грчката опозициска партија СИРИЗА, повикувајќи се на натписи објавени во печатот на грчката дијаспора во САД, кои „презентираат податоци што ја доведуваат под сомнеж биографијата на заменик министерот за надворешни работи на Грција, Андонис ...

Диаматарис: Не завршив постдипломските студии од финансиски причини

А1 On - 03.12.2019

Бев дел од постдипломската програма на Универзитетот Колумбија, но за жал, финансиските причини не ми дозволија да се стекнам со диплома, изјави заменик-министер за надворешни работи на Грција, Андонис Диаматарис.

Диаматарис: Не завршив постдипломските студии од финансиски причини

Опсервер - 03.12.2019

Бев дел од постдипломската програма на Универзитетот Колумбија, но за жал, финансиските причини не ми дозволија да се стекнам со диплома, изјави заменик-министер за надворешни работи на Грција, Андонис Диаматарис.

Диаматарис: Не завршив постдипломските студии од финансиски причини

MakPress - 03.12.2019

Бев дел од постдипломската програма на Универзитетот Колумбија, но за жал, финансиските причини не ми дозволија да се стекнам со диплома, изјави заменик-министер за надворешни работи на Грција, Андонис Диаматарис.