TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

AVON лансираше нова бренд кампања: Watch Me Now!

Црнобело - 24.09.2020

Мислиш дека го познаваш AVON? Размисли повторно! Скопје , 23 .09. 2020 : Козметичката компанија AVON лансираше нова бренд кампања ‘ Watch Me Now ’ повикувајќи ги луѓето да ги преиспитаат своите ставови и мислења за оваа легендарна компанија.

AVON лансираше нова бренд кампања: Watch me now!

Женски магазин - 24.09.2020

МИСЛИШ ДЕКА ГО ПОЗНАВАШ AVON ? РАЗМИСЛИ ПОВТОРНО ! · AVON се менува. Глобалниот гигант за убавина има нова бренд кампања: Watch Me Now · Новото позиционирање на брендот го рефлектира AVON на новото времеи неговата цел да ги трансформира животите на ...

AVON лансираше нова бренд кампања: Watch Me Now!

Точка - 24.09.2020

Козметичката компанија AVON лансираше нова бренд кампања ‘Watch Me Now’ повикувајќи ги луѓето да ги преиспитаат своите ставови и мислења за оваа легендарна компанија. AVON ги трансформира животите на жените, прославувајќи ја убавината на ...

AVON лансираше нова бренд кампања: Watch Me Now!

Кајгана - 24.09.2020

Скопје, 23.09.2020: Козметичката компанија AVON лансираше нова бренд кампања ‘Watch Me Now’ повикувајќи ги луѓето да ги преиспитаат своите ставови и мислења за оваа легендарна компанија. AVON ги трансформира животите на жените, прославувајќи ја ...

AVON лансираше нова бренд кампања: Watch me Now

Stylist - 24.09.2020

AVON се менува. Глобалниот гигант за убавина има нова бренд кампања: Watch Me Now Новото позиционирање на брендот го рефлектира AVON на новото времеи неговата цел да ги трансформира животите на жените на подобро Ребрендирањето и новиот визуелен ...

AVON лансира нова бренд-кампања: Watch me now!

Факултети - 24.09.2020

Мислиш дека го познаваш Avon? Размисли повторно! • AVON се менува. Глобалниот гигант за убавина има нова бренд кампања: Watch Me Now! • Новото позиционирање на брендот го рефлектира AVON на новото време и неговата цел да ги трансформира животите на ...

AVON лансираше нова бренд кампања: Watch me now!

Кафе пауза - 24.09.2020

Козметичката компанија AVON лансираше нова бренд кампања повикувајќи ги луѓето да ги преиспитаат своите ставови и мислења за оваа легендарна компанија. AVON ги трансформира животите на жените, прославувајќи ја убавината на различноста, зајакнувајќи ...

AVON лансираше нова бренд кампања: Watch me now!

Убавина и Здравје - 24.09.2020

Мислиш дека го познаваш Avon? Размисли повторно! Скопје , 23 .09. 2020 : Козметичката компанија AVON лансираше нова бренд кампања ‘ Watch Me Now ’ повикувајќи ги луѓето да ги преиспитаат своите ставови и мислења за оваа легендарна компанија.