TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од идната година македонската армија ќе се опремува со оклопни возила „страјкер“ од САД

Глас на Америка - 07.12.2023

Ова е добра можност припадниците на македонската армија да ги видат способностите на возилата ‘страјкер’ кои наскоро ќе бидат дел од капацитетите на македонската Армија, рече Петровска Од крајот на идната година македонската армија ќе почне да се ...

Агелер: Ќе се проширува „црната листа“ за да помогнеме во борба со епидемијата на корупција

Канал5 - 07.12.2023

Наскоро нови имиња ќе се најдат на америкаснката „црна листа“, најави амбасадорката на САД во земјава Анџела Агелер, по денешната посета на воената вежба на Криволак... Амбасадорката Анџела Агелер има разбирање за реакциите на некои од луѓето што се ...

Петровска и Агелер на вежбата “Храбар партнер 23” – се извежбува со оклопните возила „Страјкер“ кои ќе бидат дел од ...

Макфакс - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска и амбасадорката на САД во Северна Македонија, Анџела Агелер денеска на „Криволак“ ги посетија американските војници кои поддржани од припадниците на македонската Армија во рамките на вежбата „Храбар ...

Петровска и Агелер во посета на учесниците на вежбата „Храбар партнер 23“ на Криволак

Канал5 - 07.12.2023

Наскоро нови имиња ќе се најдат на американската „Црна листа“, најави амбасадорката на САД во земјава Анџела Агелер, по денешната посета на воената вежба на Криволак „Храбар партнер 23“, заедно со министерката за одбрана Славјанка ...

(Видео) Изјави на Петровска и Агелер од Криволак

Независен - 07.12.2023

Пропследете ги изјавите на министерката за одбрана Славјанка Петровска и американската амбасадорка Анџела Агелер од Криволак. ...

На армискиот полигон „Криволак“ вежбовни активности „Храбар партнер 23“

Бизнис Вести - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска заедно со амбасадорката на САД, Анџела Агелер денеска ги посетија американските војници кои со припадниците на македонскатаа Армијата изведуваат вежба на „Криволак“.

Петровска и Агелер во посета на учесниците на вежбата „Храбар партнер 23“ на Криволак

Бизнис Вести - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска заедно со амбасадорката на САД во земјава Анџела Агелер денеска на Криволак ќе ги посетат 180-те припадници на американската Армија за Европа и Африка, кои со поддршка на припадниците на Армијата на ...

Петровска и Агелер во посета на учесниците на вежбата „Храбар партнер 23“ на Криволак

Независен - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска заедно со амбасадорката на САД во земјава Анџела Агелер денеска на Криволак ќе ги посетат 180-те припадници на американската Армија за Европа и Африка, кои со поддршка на припадниците на Армијата на ...

Петровска и Агелер во посета на учесниците на вежбата „Храбар партнер 23“ на Криволак

Сител - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска заедно со амбасадорката на САД во земјава Анџела Агелер денеска на Криволак ќе ги посетат 180-те припадници на американската Армија за Европа и Африка, кои со поддршка на припадниците на Армијата на ...

Петровска и Агелер во посета на учесниците на вежбата „Храбар партнер 23“ на Криволак

24 Вести - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска заедно со амбасадорката на САД во земјава Анџела Агелер денеска на Криволак ќе ги посетат 180-те припадници на американската Армија за Европа и Африка, кои со поддршка на припадниците на Армијата на ...

Петровска и Агелер во посета на учесниците на вежбата „Храбар партнер 23“ на Криволак

Курир - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска заедно со амбасадорката на САД во земјава Анџела Прајс Агелер денеска на Криволак ќе ги посетат 180-те припадници на американската Армија за Европа и Африка, кои со поддршка на припадниците на Армијата на ...

Петровска и Агелер во посета на учесниците на вежбата „Храбар партнер 23“ на Криволак

24Инфо - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска заедно со амбасадорката на САД во земјава Анџела Агелер денеска на Криволак ќе ги посетат 180-те припадници на американската Армија за Европа и Африка, кои со поддршка на припадниците на Армијата на ...

Петровска и Агелер ќе ги посетат учесниците на вежбата „Храбар партнер 23“ на Криволак

Нетпрес - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска заедно со амбасадорката на САД во земјава Анџела Прајс Агелер денеска на Криволак ќе ги посетат 180-те припадници на американската Армија за Европа и Африка, кои со поддршка на припадниците на Армијата на ...

Петровска и Агелер во посета на учесниците на вежбата „Храбар партнер 23“ на Криволак

Фокус - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска заедно со амбасадорката на САД во земјава Анџела Агелер денеска на Криволак ќе ги посетат 180-те припадници на американската Армија за Европа и Африка, кои со поддршка на припадниците на Армијата на ...

Министерката Петровска и амбасадорката Агелер во посета на вежбата Храбар партнер 23 на Криволак

Бриф - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска заедно со амбасадорката на САД во Северна Македонија Анџела Агелер денес во 13.30 часот во „Криволак“ ќе ги посетат 180-те припадници на американската Армија за Европа и Африка кои со поддршка на ...

Агелер и Петровска ќе ги посетат учесниците на вежбата „Храбар партнер 23“ на Криволак

Слободен Печат - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска заедно со амбасадорката на САД во земјава Анџела Агелер денеска на Криволак ќе ги посетат 180-те припадници на американската Армија за Европа и Африка, кои со поддршка на припадниците на Армијата на ...

ПЕТРОВСКА И АГЕЛЕР НА КРИВОЛАК: Министерката и амбасадорката во посета на војниците на САД на Храбар партнер 23

Денешен - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска заедно со амбасадорката на САД во земјава Анџела Агелер денеска на Криволак ќе ги посетат 180-те припадници на американската Армија за Европа и Африка, кои со поддршка на припадниците на Армијата на ...

На армискиот полигон „Криволак“ вежбовни активности „Храбар партнер 23“

Локално - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска заедно со амбасадорката на САД, Анџела Агелер денеска ги посетија американските војници кои со припадниците на македонскатаа Армијата изведуваат вежба на „Криволак“.

Петровска и Агелер на Криволак ги посетија учесниците на вежбата “Храбар партнер 23”

24Инфо - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска и амбасадорката на САД во Северна Македонија, Анџела Агелер денеска на „Криволак” ги посетија американските војници кои поддржани од припадниците на македонската Армија во рамките на вежбата „Храбар ...

Петровска и Агелер на вежбата “Храбар партнер 23” – се извежбува со оклопните возила „Страјкер“ кои ќе бидат дел од ...

Опсервер - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска и амбасадорката на САД во Северна Македонија, Анџела Агелер денеска на „Криволак“ ги посетија американските војници кои поддржани од припадниците на македонската Армија во рамките на вежбата „Храбар ...

Петровска и Агелер на Криволак на вежба “Храбар партнер 23”

Бриф - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска и амбасадорката на САД во Северна Македонија, Анџела Агелер денеска на „Криволак“ ги посетија американските војници кои поддржани од припадниците на македонската Армија во рамките на вежбата „Храбар ...

Петровска и Агелер на вежбата “Храбар партнер 23”

Press24 - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска и амбасадорката на САД во Северна Македонија, Анџела Агелер денеска на „Криволак“ ги посетија американските војници кои поддржани од припадниците на македонската Армија во рамките на вежбата „Храбар ...

ФОТО: На Криволак пристигнаа возилата „страјкери“ на заедничката вежба на македонските и американските војници

Слободен Печат - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска заедно со амбасадорката на САД, Анџела Агелер денеска ги посетија американските војници кои со припадниците на македонскатаа Армијата изведуваат вежба на „Криволак“.

Петровска и Агелер на вежбата “Храбар партнер 23” – се извежбува со оклопните возила „Страјкер“ кои ќе бидат дел од ...

Точка - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска и амбасадорката на САД во Северна Македонија, Анџела Агелер денеска на „Криволак“ ги посетија американските војници кои поддржани од припадниците на македонската Армија во рамките на вежбата „Храбар ...

На „Криволак“ се вежбаше гаѓање со оклопните возила „Страјкер“, кои следната година ќе ги добие македонската армија

Сакам да кажам - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска и американската амбасадорката Анџела Агелер денеска на полигонот „Криволак“ ги посетија американските и македонските војници на вежбата „Храбар партнер 23“.

На армискиот полигон „Криволак“ вежбовни активности „Храбар партнер 23“

Независен - 07.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска заедно со амбасадорката на САД, Анџела Агелер денеска ги посетија американските војници кои со припадниците на македонскатаа Армијата изведуваат вежба на „Криволак“.

На армискиот полигон „Криволак“ вежбовни активности „Храбар партнер 23“

MakPress - 08.12.2023

Министерката за одбрана Славјанка Петровска заедно со амбасадорката на САД, Анџела Агелер денеска ги посетија американските војници кои со припадниците на македонскатаа Армијата изведуваат вежба на „Криволак“.