TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ИСЛАНД ВО ОФАНЗИВЕН НАСТАП НА “ЕВРОВИЗИЈА” ВО ИЗРАЕЛ: Садо-мазо бенд фаворит за победата ?

Вечер - 15.03.2019

“Песна на Евровизија” како што се наближува, така и ги качува тензиите до невидени височини. За најсериозен кандидат за победа оваа година се типува на претставниците на Исланд. Групата “Хитари” кои се облекуваат во необични сценски костими се ...

Садо-мазо бенд ја руши капиталистичка Европа: Ги нарекуваат "фашистички киборзи"

Точка - 14.03.2019

Ги опишуваат како садо-мазо техно бенд, ги нарекуваат "псевдо фашистички киборзи", а учеството на Евровизија за нив е само уште еден експеримент. Тие се групата "Хатари", доаѓаат од Исланд и очекуваат победа на најголемиот музички фестивал во Европа.