TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Терористот во Нов Зеланд објави видео во живо од нападот во џамиите

А1 On - 15.03.2019

Еден од терористите кој го изврши нападот во џамии во новозеландскиот град Крастчрч објавил видео во живо на Фејсбук. Клипот е маркиран за време на нападот, објави „Вашингтон тајмс“. Во 17-минутното видео се покажува напаѓачот Брентон Тарант, кој ...

Напаѓачот во Нов Зеланд објави видео во живо од нападот во џамиите

Опсервер - 15.03.2019

Еден од терористите кој го изврши нападот во џамии во новозеландскиот град Крастчрч објавил видео во живо на Фејсбук. Клипот е маркиран за време на нападот, објави „Вашингтон ...

(Видео) Напаѓачот во Нов Зеланд објави видео во живо од нападот во џамиите

24Инфо - 15.03.2019

Еден од терористите кој го изврши нападот во џамии во новозеландскиот град Крастчрч објавил видео во живо на Фејсбук. Клипот е маркиран за време на нападот, објави „Вашингтон тајмс”. Во 17-минутното видео се покажува напаѓачот Брентон Тарант, кој ...

Напаѓачот во Нов Зеланд објави видео во живо од нападот во џамиите

Локално - 15.03.2019

Еден од терористите кој го изврши нападот во џамии во новозеландскиот град Крастчрч објавил видео во живо на Фејсбук. Клипот е маскиран за време на нападот, објави „Вашингтон тајмс“. Во 17-минутното видео се покажува напаѓачот Брентон Тарант, кој ...

Терорист во Нов Зеланд објави видео во живо од нападот во џамиите

+инфо - 15.03.2019

Еден од терористите кој го изврши нападот во џамии во новозеландскиот град Крастчрч објавил видео во живо на Фејсбук. Клипот е маркиран за време на нападот, објави „Вашингтон тајмс“. Во 17-минутното видео се покажува напаѓачот Брентон Тарант, кој ...

Напаѓачот во Нов Зеланд објави видео во живо од нападот во џамиите

24 Вести - 15.03.2019

Еден од терористите кој го изврши нападот во џамии во новозеландскиот град Крастчрч објавил видео во живо на Фејсбук. Клипот е маркиран за време на нападот, објави „Вашингтон ...

(Вознемирувачко видео) Еден од напаѓачите во Нов Зеланд објави видео во живо од нападот во џамиите

еМагазин - 15.03.2019

Еден од терористите кој го изврши нападот во џамии во новозеландскиот град Крастчрч објавил видео во живо на Фејсбук. Клипот е маркиран за време на нападот, објави „Вашингтон тајмс“. Во 17-минутното видео се покажува напаѓачот Брентон Тарант, кој ...

Напаѓачот во Нов Зеланд објави видео во живо од нападот во џамиите

Фокус - 15.03.2019

Еден од терористите кој го изврши нападот во џамии во новозеландскиот град Крастчрч објавил видео во живо на Фејсбук. Клипот е маркиран за време на нападот, објави „Вашингтон тајмс“. Во 17-минутното видео се покажува напаѓачот Брентон Тарант, кој ...

ВИДЕО: Терористот од Нов Зеланд објави видео, а во автомобилот ечи српска музика

Press24 - 15.03.2019

Еден од терористите кој го изврши нападот во џамии во новозеландскиот град Крастчрч објавил видео во живо на Фејсбук. Клипот е маркиран за време на нападот, објави „Вашингтон тајмс“. Во 17-минутното видео се покажува напаѓачот Брентон Тарант, кој ...

Напаѓачот во Нов Зеланд објави видео во живо од нападот во џамиите

Сител - 15.03.2019

Еден од терористите кој го изврши нападот во џамии во новозеландскиот град Крастчрч објавил видео во живо на Фејсбук. Клипот е маркиран за време на нападот, објави „Вашингтон тајмс“. Во 17-минутното видео се покажува напаѓачот Брентон Тарант, кој ...

Напаѓачот во Нов Зеланд објавил видео во живо од нападот во џамиите

Н.Македонија - 15.03.2019

Еден од терористите кој го изврши нападот во џамии во новозеландскиот град Крастчрч објавил видео во живо на Фејсбук. Клипот е маркиран за време на нападот, објави „Вашингтон тајмс“. Во 17-минутното видео се покажува напаѓачот Брентон Тарант, кој ...