TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дебарчанец дал на заем околу 80.000 евра, бил измамен од тројца негови сограѓани

MakPress - 08.04.2021

На 06.04.2021 во 15.00 часот во Одделението за внатрешни работи Дебар, 56- годишен маж од Дебар пријавил дека бил измамен од М.Д, К.С., двајцата од Дебар и С.Н. од с.Велешта, струшко, за сума од околу 80.000 евра.

Жител од Дебар измамен за 80.000 евра

МКД - 07.04.2021

Вчера во 15.00 часот во Одделението за внатрешни работи Дебар, 56- годишен маж од Дебар пријавил дека бил измамен од М.Д, К.С., двајцата од Дебар и С.Н. од с.Велешта, струшко, за сума од околу 80.000 евра.Според пријавеното, во декември 2018 тој му ...

56-годишно лице од Дебар измамено за сума од околу 80 илјади евра

ТВ21 - 07.04.2021

На 06.04.2021 во 15.00 часот во Одделението за внатрешни работи Дебар, 56- годишен маж од Дебар пријавил дека бил измамен од М.Д, К.С., двајцата од Дебар и С.Н. од с.Велешта, струшко, за сума од околу 80.000 евра.

Дебарчанец пријавил измама од 80.000 евра

еМагазин - 07.04.2021

На 06.04.2021 во 15.00 часот во Одделението за внатрешни работи Дебар, 56- годишен маж од Дебар пријавил дека бил измамен од М.Д, К.С., двајцата од Дебар и С.Н. од с.Велешта, струшко, за сума од околу 80.000 евра, информира МВР.

Жител од Дебар измамен и оштетен за 80.000 евра

Press24 - 07.04.2021

Жител од Дебар бил измамен и оштетен од негови сограѓани откако претходно на еден од нив му позајмил пари во вредност од 80.000 евра кои до сега не му се вратени, известува МВР. Од министерството за внатрешни работи информираат дека на 06.04.2021 во ...

Жител од Дебар измамен и оштетен за 80.000 евра

Centar - 07.04.2021

Жител од Дебар бил измамен и оштетен од свои сограѓани откако претходно на еден од нив му позајмил пари во вредност од 80.000 евра, кои досега не му се вратени, известува МВР. Од Министерството за внатрешни работи информираат дека на 6.4.2021, во 15 ...

Жител од Дебар измамен и оштетен за 80.000 евра

Н.Македонија - 07.04.2021

Жител од Дебар бил измамен и оштетен од негови сограѓани откако претходно на еден од нив му позајмил пари во вредност од 80.000 евра кои до сега не му се вратени, известува МВР. Од министерството за внатрешни работи информираат дека на 06.04.2021 во ...

Дебранец измамен за 80.000 евра

24Инфо - 07.04.2021

Жител од Дебар бил измамен и оштетен од свои сограѓани откако претходно на еден од нив му позајмил пари во вредност од 80.000 евра, кои досега не му се вратени, известува МВР. Од Министерството за внатрешни работи информираат дека на 6.4.2021, во 15 ...

Жител од Дебар измамен и оштетен за 80.000 евра

Република - 07.04.2021

Жител од Дебар бил измамен и оштетен од негови сограѓани откако претходно на еден од нив му позајмил пари во вредност од 80.000 евра кои до сега не му се вратени, известува МВР. Од министерството за внатрешни работи информираат дека на 06.04.2021 во ...

Го измамиле за 80.000 евра, еве што му се случило на маж од Дебар

Курир - 07.04.2021

На 06.04.2021 во 15:00 часот во Одделението за внатрешни работи Дебар, 56- годишен маж од Дебар пријавил дека бил измамен од М.Д, К.С., двајцата од Дебар и С.Н. од с.Велешта, струшко, за сума од околу 80.000 евра.