TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Binance“ издвојува милијарда долари за закрепнувањето на индустријата со криптовалути! На играчите им е потребна помош ...

Точка - 25.11.2022

Менувачницата за криптовалути „Binance“ во четвртокот објавила нови детали за својот фонд за закрепнување на индустријата, чија цел е да ги поттикне играчите кои се борат по катастрофалниот банкрот на „FTX“.

Binance издвојува 1 милијарда долари за да ја одржи во живот криптоиндустријата по колапсот на FTX

Денар - 25.11.2022

Берзата на криптовалути Binance во четвртокот објави нови детали за својот фонд за обновување на индустријата, кој има за цел да ги поддржи играчите кои се борат по катастрофалниот банкрот на FTX.

Binance издвојува 1 милијарда долари за опоравување на крипто-индустријата

Локално - 25.11.2022

Размената на криптовалути Binance објави нови детали за својот фонд за опоравување на индустријата. Целта на фондот е да ги поддржи играчите кои мака мачат по катастрофалниот банкрот на FTX.

МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ ЗА ВРАЌАЊЕ НА КРИПТО ИНДУСТРИЈАТА! На помош доаѓа „Бајнанс“: „Ако има потреба одиме и на дупло“

Во Центар - 26.11.2022

Менувачницата на криптовалути Binance во четвртокот објави нови детали за својот фонд за обновување на индустријата, кој има за цел да ги поддржи играчите кои се борат по катастрофалниот банкрот на FTX.