TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дневен хороскоп за сабота, 9-ти декември 2023-та

Нетпрес - 09.12.2023

ОВЕН Не се задржувајте премногу на неважното. Доколку го прифатите овој совет, полесно ќе се справите со вашите задачи. И сè ќе биде како што сакате. А, можеби, има и нешто друго што го посакувате. Биди трпеливи.

Дневен хороскоп за сабота, 9-ти декември 2023-та година

Вистина.мк - 09.12.2023

ОВЕН Не се задржувајте премногу на неважното. Доколку го прифатите овој совет, полесно ќе се справите со вашите задачи. И сè ќе биде како што сакате. А, можеби, има и нешто друго што го посакувате. Биди трпеливи.

Дневен хороскоп за сабота, 9-ти декември 2023-та

365 - 09.12.2023

ОВЕН Не се задржувајте премногу на неважното. Доколку го прифатите овој совет, полесно ќе се справите со вашите задачи. И сè ќе биде како што сакате. А, можеби, има и нешто друго што го посакувате. Биди трпеливи.