TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство ...

еМагазин - 11.09.2019

Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред од ваков тип: Galaxy Fold. Работиме заедно со нашите партнери и заедницата на Android развивачи за да дизајнираме комплетно ново преклопувачко искуство за корисниците, со што ...

Samsung Galaxy Fold тестиран да работи со сите апликации

Телефони.мк - 11.09.2019

Samsung Mobile откри дека цела година пред да го претстави првиот флексибилен смартфон на преклоп Samsung Galaxy Fold направил огромни тестови за тоа како ќе работат сите мобилни апликации.

Samsung во соработка со партнерите ќе овозможи целосна поддршка од апликациите за Galaxy Fold

Smartportal - 10.09.2019

Покрај тестирањето на апликациите, соработката со Google доведе и до подобра оптимизација на Android 10 за уредите со екрани кои се превиткуваат Сега кога Galaxy Fold е повторно достапен и неговите нарачки се очекуваат веќе овој месец, Samsung сака ...

Samsung Galaxy Fold ќе поддржува повеќе стотина апликации

USB - 10.09.2019

Флексибилните телефони сами по себе немаат некоја вредност доколку не се поддржани од соодветни апликации, кои можат да ги искористат предностите на екрани на преклоп. Ова нема да претставува проблем за преработениот Galaxy Fold, кој конечно е ...

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство ...

Црнобело - 11.09.2019

Ажурирани се стотици апликации достапни преку Google Play и Galaxy Store со цел овозможување непречено и преклопувачко искуство. Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред од ваков тип: Galaxy Fold.

Huawei во октомври ќе го лансира флексибилниот Mate X

Телефони.мк - 09.09.2019

Huawei иако ја имаше пол позицијата ја загуби трката од Samsung да биде првата компанија која ќе лансира флексибилен смартфон на преклоп на пазарот бидејќи таа „титула“ веќе ја има Samsung Galaxy Fold.

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство ...

МакМода - 11.09.2019

Ажурирани се стотици апликации достапни преку Google Play и Galaxy Store со цел овозможување непречено и преклопувачко искуство Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред од ваков тип : Galaxy Fold.

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство ...

Опсервер - 11.09.2019

Ажурирани се стотици апликации достапни преку Google Play и Galaxy Store со цел овозможување непречено и преклопувачко искуство Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред од ваков тип: Galaxy Fold.

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство ...

Точка - 11.09.2019

Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред од ваков тип: Galaxy Fold. Работиме заедно со нашите партнери и заедницата на Android развивачи за да дизајнираме комплетно ново преклопувачко искуство за корисниците, со што ...

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство ...

Фактор - 11.09.2019

Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред од ваков тип: Galaxy Fold. Работиме заедно со нашите партнери и заедницата на Android развивачи за да дизајнираме комплетно ново преклопувачко искуство за корисниците, со што ...

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android програмери за непречено искуство со Galaxy Fold

USB - 11.09.2019

Ажурирани се стотици апликации достапни преку Google Play и Galaxy Store со цел овозможување непречено и преклопувачко искуство Samsung ја открива иднината со првиот мобилен уредод ваков тип: Galaxy Fold.

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство ...

Скопје24 - 11.09.2019

Ажурирани се стотици апликации достапни преку Google Play и Galaxy Store со цел овозможување непречено и преклопувачко искуство Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред од ваков тип: Galaxy Fold.

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено „преклопувачко“ ...

Smartportal - 11.09.2019

Ажурирани се стотици апликации достапни преку Google Play и Galaxy Store со цел овозможување непречено и „преклопувачко“ искуство СЕУЛ, Кореја, 11 септември 2019 – Samsung Electronics Co., Ltd.