TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Значително зголемен бројот на решени барања за легализација во општина Аеродром

Макфакс - 22.09.2022

Реорганизација на работните процеси и формирање на работни комисии кои ги разгледуваат предметите на граѓаните и правните лица резултираше со поефикасно решавање на барањата доставени до општината Аеродром.

Општина Аеродром: Значително зголемен бројот на решени барања за легализација

Press24 - 22.09.2022

Реорганизација на работните процеси и формирање на работни комисии кои ги разгледуваат предметите на граѓаните и правните лица резултираше со поефикасно решавање на барањата доставени до општината Аеродром, информираат од прес-службата на општината.

Зголемен бројот на решени барања за легализација во Аеродром

Скопје1 - 22.09.2022

Реорганизација на работните процеси и формирање на работни комисии кои ги разгледуваат предметите на граѓаните и правните лица резултираше со поефикасно решавање на барањата доставени до општината Аеродром.

Значително зголемен бројот на решени барања за легализација во општина Аеродром

Курир - 22.09.2022

Реорганизација на работните процеси и формирање на работни комисии кои ги разгледуваат предметите на граѓаните и правните лица резултираше со поефикасно решавање на барањата доставени до општината Аеродром.

Значително зголемен бројот на решени барања за легализација во општина Аеродром

MTM - 22.09.2022

Реорганизација на работните процеси и формирање работни комисии кои ги разгледуваат предметите на граѓаните и правните лица резултираше со поефикасно решавање на барањата доставени до општината Аеродром.

Значително зголемен бројот на решени барања за легализација во општина Аеродром

Република - 22.09.2022

Реорганизација на работните процеси и формирање на работни комисии кои ги разгледуваат предметите на граѓаните и правните лица резултираше со поефикасно решавање на барањата доставени до општината Аеродром.

Значително зголемен бројот на решени барања за легализација во општина Аеродром

MakPress - 23.09.2022

Реорганизација на работните процеси и формирање на работни комисии кои ги разгледуваат предметите на граѓаните и правните лица резултираше со поефикасно решавање на барањата доставени до општината Аеродром.

Значително зголемен бројот на решени барања за легализација во Аеродром

Скопје инфо - 23.09.2022

За вкупно 355 предмети се издадени решенија, за само 6 месеци во Општина Аеродром, издадена е урбанистичка согласност за 200 предмети, започната е двострана комуникација со странката за 250 предмети и изготвени се уште десетици известувања, ...

Зголемен бројот на решени барања за легализација во Аеродром

Вечер Прес - 23.09.2022

Реорганизација на работните процеси и формирање на работни комисии кои ги разгледуваат предметите на граѓаните и правните лица резултираше со поефикасно решавање на барањата доставени до Општината Аеродром, соопштуваат од локалната самоуправа.