TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На Шилегов му е скапо да ги извади, галиите остануваат во Вардар!

Вечер - 11.07.2018

Должен сум галиите да ги отстраниме од коритото на Вардар, но должен сум да водам сметка и за буџетските средства на Градот. Тоа го правиме на начин да нема буџетски импликации врз градската каса, бидејќи ако само сурово ги отстраните галиите од ...

Галиите остануваат во Вардар

Скопје инфо - 11.07.2018

Трите галии поставени во коритото на Вардар ќе куртулат. Нема да бидат размонтирани и извлечени на друга локација бидејќи оваа постапка би го чинела Град Скопје повеќе милиони евра. – Проблемот со галиите е безбедносен.