TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Драги: Италија теба да го запре вакцинирањето на помладите од 60 години

Канал5 - 08.04.2021

Италија треба веднаш да престане да им дава вакцина на лицата под 60 години против корона вирусот и наместо тоа да се фокусира на заштита на старите лица, изјави денеска премиерот Марио Драги.

Драги: Италија треба да престане да вакцинира помлади од 60 години

Локално - 08.04.2021

Италија треба веднаш да престане да им дава вакцина против коронавирус на лицата под 60 години и наместо тоа да се фокусира на заштита на старите лица, изјави денеска премиерот Марио Драги.