TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Донации од ЕЛЕМ за Здружението на слепи лица во Кичево

ТВ21 - 12.01.2019

Во просториите на Здружението на слепи и слабовидни лица во Кичево, заменикот директор на ЕЛЕМ, Фатмир Лимани врачи донација од шест илјади евра во денарска противвредност до претседателот на здружението во Кичево Зендел Зулбеари.

Донации од ЕЛЕМ за Здружението на слепи лица во Кичево

Слободен Печат - 12.01.2019

Заменикот директор на ЕЛЕМ Фатмир Лимани во оваа прилика рече дека секоја година се трудат да помогнат на разни здруженија за кои мислат дека помошта им е неопходна, па така, како што посочи, и оваа година одвоиле дел од средствата на ...

Донации од ЕЛЕМ за Здружението на слепи лица во Кичево

4NEWS - 12.01.2019

Во просториите на Здружението на слепи и слабовидни лица во Кичево, заменикот директор на ЕЛЕМ, Фатмир Лимани врачи донација од шест илјади евра во денарска противвредност до претседателот на здружението во Кичево Зендел Зулбеари.