TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Технолошките компании отпуштија 34.000 луѓе од почетокот на годината

Бизнис Вести - 12.02.2024

Технолошките компании отпуштиле 34. 000 луѓе од почетокот на годината, пишува Фајненшл Тајмс, кој се повикува на податоци од специјализираната веб-страница Layoffs. Експертите веруваат дека фирмите отпуштаат вработени бидејќи се фокусираат на нови ...

Технолошките компании отпуштија 34.000 луѓе од почетокот на годината

Локално - 12.02.2024

Технолошките компании отпуштиле 34.000 луѓе од почетокот на годината, пишува Фајненшл Тајмс, кој се повикува на податоци од специјализираната веб-страница Layoffs. Експертите веруваат дека фирмите отпуштаат вработени бидејќи се фокусираат на нови ...

Технолошките компании отпуштија 34.000 луѓе од почетокот на годината

Либертас - 12.02.2024

Технолошките компании отпуштиле 34.000 луѓе од почетокот на годината, пишува Фајненшл Тајмс, кој се повикува на податоци од специјализираната веб-страница Layoffs. Експертите веруваат дека фирмите отпуштаат вработени бидејќи се фокусираат на нови ...

Технолошките компании отпуштија 34.000 луѓе од почетокот на годината

Независен - 12.02.2024

Технолошките компании отпуштиле 34.000 луѓе од почетокот на годината, пишува Фајненшл Тајмс, кој се повикува на податоци од специјализираната веб-страница Layoffs. Експертите веруваат дека фирмите отпуштаат вработени бидејќи се фокусираат на нови ...

Криза во технолошките компании од каде од почетокот на годината отпуштени се 34.000 луѓе

Слободен Печат - 12.02.2024

Технолошките компании отпуштиле 34.000 луѓе од почетокот на годината, пишува Фајненшл Тајмс, кој се повикува на податоци од специјализираната веб-страница Layoffs. Експертите веруваат дека фирмите отпуштаат вработени бидејќи се фокусираат на нови ...

Технолошките компании отпуштија 34.000 луѓе од почетокот на годината

Фокус - 12.02.2024

Технолошките компании отпуштиле 34.000 луѓе од почетокот на годината, пишува Фајненшл Тајмс, кој се повикува на податоци од специјализираната веб-страница Layoffs. Експертите веруваат дека фирмите отпуштаат вработени бидејќи се фокусираат на нови ...

Технолошките компании отпуштиле 34.000 луѓе од почетокот на годината

Пулс24 - 12.02.2024

Технолошките компании отпуштиле 34.000 луѓе од почетокот на годината, пишува Фајненшл Тајмс, кој се повикува на податоци од специјализираната веб-страница Layoffs. Експертите веруваат дека фирмите отпуштаат вработени бидејќи се фокусираат на нови ...

Технолошките компании отпуштиле 34.000 луѓе од почетокот на годината

365 - 12.02.2024

Технолошките компании отпуштиле 34.000 луѓе од почетокот на годината, пишува Фајненшл Тајмс, кој се повикува на податоци од специјализираната веб-страница Layoffs. Експертите веруваат дека фирмите отпуштаат вработени бидејќи се фокусираат на нови ...

Технолошките компании отпуштија 34.000 луѓе од почетокот на годината

MakPress - 13.02.2024

Технолошките компании отпуштиле 34.000 луѓе од почетокот на годината, пишува Фајненшл Тајмс, кој се повикува на податоци од специјализираната веб-страница Layoffs. Експертите веруваат дека фирмите отпуштаат вработени бидејќи се фокусираат на нови ...