TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рада Манојловиќ ги помести границите - вакво нешто нема на естрадата!

Вечер - 13.01.2018

Рада Манојловиќ на Instagram објави тизер за новото видео за песната "Животот на Месечината", со кој отиде чекор подалеку кога станува збор за српската сцена! Еден фасцинантен тизер го најавува опасниот хит на Рада Манојловиќ, а спотот ќе биде чудо ...

Рада Манојловиќ позираше со сестра си, но погледот ќе ви бега само кон еден детаљ!

Сител - 12.01.2018

Пејачката Рада Манојловиќ се почесто ги објавува најблиските од семејството. Нејзината сестра и е најголема поддршка и постојано е до неа за се што е потребно, пред се за сестрински разговор кој е незаменлив.