TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Припор ќе добие градинка за 4 месеци

МРТ - 25.04.2014

За 4 месеци ќе биде готова новата градинка во Припор, прва во овој дел од општината. Екипите на фирмата изведувач “Инком Инженеринг” интензивно работат на реконструкцијата и адаптацијата на двете ...

Припор ќе добие нова градинка

Нетпрес - 25.04.2014

За четири месеци ќе биде готова новата градинка во Припор, прва во овој дел од општината. Екипите на фирмата изведувач „Инком Инженеринг” интензивно работат на реконструкцијата и адаптацијата на ...

Припор ќе добие нова градинка

Точка - 25.04.2014

Отворањето на овој капацитет е едно од најголемите барања на родителите од Припор, кои досега своите деца мораа да ги носат во градинките во централниот дел на Кисела Вода.