TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Другите го одминувале, а Хрват го спаси момчето кое два дена пловело во морето кај Тунис

Фактор - 10.08.2022

Дете во гумен чамец два дена пловело во морето кај Тунис, a го спасил хрватски капетан. Тоа било кај градот Келибиа и по него имало потрага која не дала резултат цели 48 часа. Многу бродови минувале покрај него, но никој не застанал да го спаси.

Хрватскиот капетан спасил момче кое поминало два дена на море во гумен чамец

А1 On - 10.08.2022

Хрватските медиуми пишуваат за капетанот Владимир Шепаровиќ кој со својот екипаж спасил момче од морето во близина на брегот на Тунис. Момчето поминало два дена на отворено море во мал гумен чамец.

МОМЧЕТО 2 ДЕНА ПЛОВЕЛО ВО МОРЕ, НИЕДЕН БРОД НЕ ЗАСТАНАЛ ДА МУ ПОМОГНЕ! Беше започната потрага, а потоа се појави ...

Во Центар - 10.08.2022

Капетанот изјавил дека покрај момчето поминале бродови, но никој не застанал да помогне! Момчето два дена пловело на морето со гумен чамец во близина на градот Келибија во Тунис, а од сите бродови што поминале покрај него, единствениот што застанал ...

Дете во гумен чамец пловело во морето кај Тунис, го спасил хрватски капетан

Точка - 09.08.2022

Детето пловело два дена на отворено море кај градот Келибиа и по него била започната опширна потрага која не дала резултат цели 48 часа. Едно момче минало два дена на море. Многу бродови минувале покрај него, но никој не застанал да го спаси и тоа ...